Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Záchranná mise jménem vztah

Záchranná mise jménem vztah
zdroj: tisková zpráva

Dlouhodobé vztahy nejsou jednoduchou záležitostí je nutné si je hýčkat, pracovat na nich a hlavně je nenechat upadnout v zapomnění.

NUDA V BRNĚ

Páry, které prožívají společné chvíle už roky, jsou v poslední době ceněné zboží. Je to dlouhodobá investice, a není jednoduché jí zachovat, tak bohatou jako tomu bylo na začátku. Spousta těchto vztahů končí právě ve chvíli, kdy se na nich přestane pracovat. Vztah je jako dítě: musíte ho hýčkat, pečovat o něj, vymýšlet pro něj hry, aby se nenudilo a další a další aktivity, které udělají vaše dítě šťastným. Tak bych nazvala vztah. Je to dítě, které se léty neustále vyvíjí, a když se o něj přestanete starat, úplně se vymkne kontrole. Tak nenechte váš vztah, aby se vyvíjel ledabyle a snažte se do něj něco investovat, protože ono se to samo opravdu nevyřeší.

STARÁ LÁSKA REZAVÍ

Jedna moje kamarádka mi nedávno řekla: „Když ono už to není takové jako dřív“! To je myslím pochopitelné, že nebudete mít po třech letech v břiše motýly, když uvidíte vašeho drahého, jak se rozvaluje na gauči, anebo on z vás, když se mu budete před televizí procházet ve vytahaných bombarďákách na spaní. Jak jsem už řekla, je třeba vaši rutinu ozvláštnit a nějak na té nudě zapracovat, protože jinak to opravdu půjde do kytek!

AKTIVITY PRO STARŠÍ A POKROČILÉ

1.Nesoukromničte: Určitě máte kamarády, kteří vás rádi uvidí, tak neseďte doma a společně někam vyrazte. Společná zábava a řeč s přáteli vás rozptýlí.

2. Rozmazlujte se: Na co sedět jen doma? Zajděte na společnou lehce romanticky laděnou večeři, anebo do kina. Chvilka venku a ve dvou vás určitě potěší.

3. Mluvte spolu: To, že jste spolu, určitě znamená, že jste si už od začátku rozuměli. Mluvte spolu, sdělujte si zážitky, názory, tipy na společnou budoucnost. Hlavně spolu mluvte.

4. Sexuální zpestření: Jestli to bude několik let probíhat v posteli stejně už od té doby, co to bylo vaše společné poprvé, tak to asi taky nebude úplně košer. Sex může být zábava a může vás i po letech bavit, tak buďte trochu kreativní

5. Zamyslete se: Když už nevíte, co s vaším vztahem bude dál. Zamyslete se, proč jste s tímto člověkem už tak dlouho. Uvědomte si jeho klady a to, že už třeba někoho takového nenajdete. A hlavně dotyčné osobě nezapomeňte říct to nejdůležitější: Miluju tě.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma