Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Vyzkoušejte anti-aging krémy, ať už je vám 20 nebo 40 let

Vyzkoušejte anti-aging krémy, ať už je vám 20 nebo 40 let
zdroj: Profimedia

Prevenční kosmetika proti příznakům stárnutí, stejně tak kosmetika potlačující různé příznaky stárnutí hýbou kosmetickým průmyslem. I v dnešní době ekonomické krize, je kosmetický průmysl stále na vzestupu a roste v desítkách procent ročně. Krémy proti vráskám jsou postupně doplňovány protistárnoucí péčí o celé tělo.

Anti-aging krémy na ruce, séra na dekolt, hydratační tělová mléka nebo přípravky na vlasy jsou hitem, který asi hned tak neomrzí. Anti-aging je trend, který vládne nejen kosmetice, ale celému vyspělému světu. A tak se zapojte a věnujte se své osobní antiaging aktivitě.

20+

Předpokládám, že už jste se našly a ustálily svou péči o pleť. Tři kroky čistit - tonizovat - hydratovat, nic víc mladá pleť nepotřebuje. Hydratace je ta nejlepší prevence proti stárnutí pokožky, takže pijte čistou vodu a dvakrát denně se namažte. Ale výrobci nezahálejí a už v následujících letech vás zahrnou nabídkou antiaging produktů.

25+

Pokud jste zatím nezařadily oční krém do své pravidelné rutiny, tak teď je pravděpodobně už vhodná doba, jinak pořád platí hydratovat, hydratovat, hydratovat... V této věkové kategorii se také začínají objevovat první protistárnoucí přípravky určené pro daný věk. Na první vrásky, na předčasné příznaky stárnutí, pro zvýšenou péči... stačí se rozhlédnout v běžné drogérii.

Kolik lahviček už máte v koupelně?
Kolik lahviček už máte v koupelně? ZDROJ: StudentPoint.cz

30+

A tady začínají ty pravé žně pro výrobce protistárnoucí kosmetiky. Většina žen v tomto období totiž zaznamená první vrásky a uvědomí si, že je na čase s tím něco dělat. Takže protistárnoucí krémy, protistárnoucí séra, vypínací krémy a tak dále. Ať už od Lancome nebo Chanelu, čerstvé třicítky mají nejen vrásky, ale většinou i dostatečné finanční fondy, takže nasednou a jedou. K tomu protistárnoucí péče o tělo, vypínací séra na dekolt, vyhlazující masky, label.m nově představil i protistárnoucí péči o vlasy (za nelidové peníze).

40+

Už jen pokračuje v rozjetém směru. Jen ty krémy jsou dražší, vymakanější a výživnější. Séra jsou luxusnější a účinější. A tak dále a tak dále, protistárnoucí trend, který nás pravděpodobně všechny posedne ve třiceti, jen nabírá na intenzitě s ubývajícími roky...

No řekněte nebylo lepší, když si naše babičky vystačily s modrou Indulonou? A používáte nějakouprevenci proti vráskám? Nebo si zatím taky vystačíte s modrou Indulonou? Diskutujte s námi naFacebooku.

Více naleznete na StudentPoint.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma