Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Vybarvěte se do letních odstínů. Máme žhavé tipy!

Vybarvěte se do letních odstínů. Máme žhavé tipy!
zdroj: tisková zpráva

Před každým dekorativním líčením je třeba pleť sjednotit. Základním kamenem pro výběr správného podkladového krému je, aby jeho složení vyhovovalo vaší pleti.

Máte-li:

– mastnou pleť – vybírejte si podkladové krémy, které jsou na pěnové bázi, přirozeněji se spojí s vaší pokožkou. Vyhněte se hutným krycím krémům, které slibují překrytí nerovností a akné, vaše pleť bude pod nimi vypadat unaveně a nepřirozeně, a snadno s nimi docílíte efektu „masky“. Používejte raději menší množství světlejšího make-upu a poté obličej přepudrujte bronzujícím pudrem, abyste zabránili lesku a zároveň docílili efektu opálené pokožky. Pozor: tmavý make-up na nerovnosti upozorní!

– smíšenou pleť – sáhněte po podkladových krémech s lehkou konzistencí, ať už krémovou či pěnovou. Vybírejte si hydratační podkladové krémy, které zajistí svěžest a rovnováhu pokožky a zároveň využijte produktů s matujícím efektem, nebo sáhněte po transparentním pudru, kterým zafixujete make-up. Nežádoucí lesk bude ten tam.

– suchou pokožku – nikdy nezapomínejte pod make-up nanést hydratační krém, aby nebyla už tak dost suchá pokožka dále zbytečně vysušována. Krémy vybírejte taktéž hydratující a pudr používejte nejlépe kuličkový.

Podkladový krém
Podkladový krém

Pokud si nejste jisty, který typ pleti je ten váš a zároveň, jaký make-up je pro vás nejvhodnější, vyzkoušejte podkladový krém od značky Oriflame z řady Ecobeauty. Je hydratační, vyživující, lehce kryje a zároveň vyhlazuje známky únavy. Tudíž se hodí pro všechny druhy pleti. Obsahujebambucké máslo, které je známé svými blahodárnými účinky. Řada Ecobeauty byla vytvořena za spolupráce se světovými eko-etickými organizacemi, a to Fairtrade, Ecocert, Vegan a FSC.

Aby vaše letní image byla podtrhnuta něčím extra, zkuste použít tvářenku, která je často opomíjená. A právě to je ten důvod, abyste si ji pořídila. Spousta dívek ji nepoužívá a vy tak mezi nimi snadno vyniknete. I mužům se líbí narůžovělé tváře, jsou opravdu svůdné. Škála barev, paletek i štětečků je velmi široká – zkuste se podívat na stránky Oriflame a objednejte si jednu z nabízených odstínů tvářenky Perfect Beauty i se štětečkem!

Tvářenka
Tvářenka

Aby bylo letní líčení opravdu pestré a svůdné, použijte oční stíny. Jednodušší než kupovat jednotlivé stíny samostatně je pořídit si již namíchanou paletku. Odstíny se skvěle doplňují a jsou praktické i na cesty. Abychom vám doporučili něco opravdu praktického, vybrali jsme paletku Colour Pro Oriflame Beauty, která ukrývá nejen tři skvěle se doplňující odstíny, ale i malou zásuvečku se štětečky. (Zde si prohlédněte ostatní odstíny.)

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma