Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Skoro zataženo

Vesmírní fenomén Voca People přes víkend v Praze!

Vesmírní fenomén Voca People přes víkend v Praze!
zdroj: news.com

VIDEO. Již za pár dní vystoupí v pražském Divadle Hybernia mezinárodní vokální soubor VOCA PEOPLE. V Praze předvedou hodinu a půl trvající show, kde zazní více jak 70 skladeb v jejich nezaměnitelném podání.

Z plánovaných čtyř představení se však uskuteční pouze dvě večerní. Vzhledem k technickým problémům je pořadatel nucen zrušit odpolední vystoupení, která byla plánovaná od 16h. Večerních představení se žádná změna netýká, ta proběhnou v původně plánovaných časech, tedy 27. a 28. října od 20:00.

Majitelé odpoledních vstupenek je mohou zcela bezplatně vyměnit v Divadle Hybernia za vstupenku na večerní představení, a to v oba dny konání od 14:00 do 19:30. Kapacita sálu byla pro tyto vstupenky zvlášť vyhrazena. Návštěvníci se tedy nemusí obávat, že by pro ně na večerní představení nezbylo místo. Výměna je možná jen v rámci konkrétního dne. Nelze tedy vyměnit vstupenku na sobotu za nedělení. V případě žádosti o vrácení vstupného, např. z důvodu nehodícího se termínu večerního představení, se mohou zájemci obracet na pobočku, kde vstupenky zakoupili (Ticketstream nebo Ticketportal).

Majitelů vstupenek na večerní představení se tedy žádná z výše uvedených změn nijak nedotkne.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,370
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma