Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Věřit půjčkám, nebo ne?

Věřit půjčkám, nebo ne?
zdroj: tisková zpráva

Potřebujete si půjčit, ale nevíte kde a bojíte se, že to není bezpečné? Důvěryhodný poskytovatel vám zajistí výhodný úvěr, který vám pomůže z obtížné situace. Je třeba jen umět dobře vybírat.

Po zpřísnění pravidel poskytování úvěrů se trh vyčistil od podvodných společností a postupně se tak začala navracet důvěra v půjčky. Stále je důležité pečlivě vybírat, komu a za jakých podmínek se upíšete, rizik je nicméně stále méně.

Podle čeho vybírat vhodného poskytovatele?

I přesto, že jsou firmy nyní pod větší kontrolou, byste si je měly především zkontrolovat samy. Kromě toho, že si projdete jejich webové stránky si nezapomeňte přečíst také zkušenosti jiných klientů. Zaměřte se na to, jak společnost se zákazníky komunikuje – nebojte se nezávazně ptát. Mnoho vám prozradí také to, jak mají napsané podmínky jednotlivých nabídek. Ty by měly být srozumitelné, nic nezamlčovat a obsahovat vše důležité.

Podle čeho vybrat úvěr?

Ale půjčování financí není jen o tom najít toho správného poskytovatele. Záleží i na vás samotných – na tom, abyste si pro své potřeby vybraly adekvátní produkt, který nebude zbytečně předimenzovaný a na který opravdu stačíte. Na co se při výběru půjčky hlavně zaměřit?

  • Na co peníze půjdou
  • Jak dlouho chcete splácet
  • Jak vysoké splátky si můžete dovolit
  • Kolik jste ochotní zaplatit navíc na úrocích

Už jen zodpovězení těchto otázek vám udělá jasno v tom, jestli si chcete krátkodobou nebo dlouhodobou půjčku, s jakou dobou splatnosti a maximální výší úroku.

Zaměřte se na flexibilitu

Od půjčky chtějte kromě nízkého úroku také flexibilitu. Díky tomu si budete moct nastavit ideální dobu splácení, rychlé sjednání online i možnost ji kdykoli částečně či zcela splatit. Takové podmínky splňuje například rychlá expres půjčka od MONETA Money Bank s úrokem 3,9 % ročně, správou, a především velmi rychlým online vyřízením zdarma.

Před sjednáním půjčky si vždycky dobře spočítejte, na co stačí vaše možnosti a počítejte s rezervou. K tomu vám dobře poslouží například online kalkulačky.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma