Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Veletrh ESOTERIKA aneb alternativní medicína, tajemné cesty do lidského nitra i do vesmíru

Veletrh ESOTERIKA aneb alternativní medicína, tajemné cesty do lidského nitra i do vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Na pojmenování věcí skrytých, které jsou naší součástí, umožňují sebepoznání i mnohým z nás ulehčují život, se letos zaměří veletrh ESOTERIKA. Služebně nejstarší z akcí, které v rámci rozsáhlého veletrhu BIOSTYL 2012 obsadí již za týden - ve dnech 20. – 22. dubna prostory Průmyslového paláce v Praze – Holešovicích, nabídne rozmanitý program s řadou zahraničních i domácích hostů zvučných jmen.

Zájemci o nové i tradiční metody diagnostiky, léčení či poznání nových souvislostí a smyslu života se mohou těšit na přednášky, semináře, filmové projekce či praktické ukázky z dílny předních osobností ve svém oboru, jakými jsou James Humble, Konstantin Korotkov, Simona Wenger, Viliam Poltikovič, Petr Vachler a další.

Veletrh ESOTERIKA prozradí například, jak pomocí měření energetických polí určit zdravotní stav a následně stanovit vhodnou léčbu. Představí rovněž speciální roztok, díky kterému se podařilo vyléčit už mnoho nemocných s různou diagnózou. Návštěvníci se dozví, co znamená pojem volné energie, že vše se bude dít tak, jak si sami nastavíme, nebo něco o přelomovém roce 2012 a co nás čeká v letech příštích. Čekají na ně ale také novinky o relaxačních a léčebných centrech, meditačních technikách, masážích či aromaterapii. Celý program bude navíc doplněn výstavami uměleckých předmětů a řady nejrůznějších produktů, které budou na veletrhu ke koupi za zvýhodněné ceny.

Čtěte také: Sumito Petr Mikulka: Návrat k vlastnímu Zdroji

Na veletrhy zve i ředitel pořádající společnosti Felicius Media, Ctirad Hemelík: „Náplň veletrhů je zacílena na návštěvníky, kteří poptávají přírodní produkty nezatížené průmyslovou velkovýrobou, příznivce aktivního a zdravého života, kterým není lhostejné, v jakém prostředí žijí, a zajímají se o věci, které dávají našemu životu hlubší rozměr. Takových jedinců v české populaci rok co rok přibývá, což je pro nás více než potěšujícím faktem. Programová nabídka je koncipována pro jednotlivce i celou rodinu, osloví dospělé i děti.“

Tradiční veletrh BIOSTYL 2012 – největší svého druhu ve středním a východním regionu - se v letošním roce podruhé uskuteční ve složení Biostyl – Evolution – Ecoworld – Esoterika. Kromě stovek stánků prezentujících nejrůznější produkty a služby, jež korespondují s oblastí zdravého životního stylu, vzdělání, ekologie a sebepoznání, veletrhy každoročně nabízejí unikátní a hojně navštěvovaný doprovodný program – Festival Evolution se zaměřením na aktuální témata a obory za účasti plejády odborníků a hostů z celého světa. Více informací o programu, jednotlivých veletrzích nebo o návštěvnické soutěži o zájezd k moři je k dispozici na www.mojeveletrhy.cz, předprodej probíhá na www.vstupenkov.cz. Další informace na http://www.facebook.com/eso.bio.eco.

Neuvěřitelné možnosti

Jako hlavní hosté veletrhu ESOTERIKA pro letošní rok přijali pozvání Konstantin Georgijevič Korotkov, James Humble se svými spolupracovníky nebo Simona Wenger. Oborem ruského profesora a vědce Konstantina Korotkova je elektrofotonika: pomocí speciální kamery je možné zachytit fyzické, emocionální, mentální a duchovní energie vycházející z živých organismů i neživých objektů. Výsledky těchto pokrokových měření umožňují diagnostikovat nerovnováhu ovlivňující individuální zdravotní stav a její příčiny. Tato metoda nabízí neuvěřitelné možnosti využití k diagnóze a léčení fyzických, emocionálních, duševních a duchovních potíží v oborech, jako jsou medicína, psychologie, biofyzika, genetika, zemědělství, ekologie a další.

James Humble je osobností, která před patnácti lety přišla na skvělé účinky roztoku, který dostal název MMS - Master Mineral Solution. Tento roztok je podle Humbla schopen vyléčit 90 % všech známých nemocí. MMS je známý po celém světě a počet jeho uživatelů lavinovitě roste. Po boku Humblea se o své poznatky a zkušenosti podělí také Andreas Kalcker ze Španělska a Leo Koehof z Holandska.

Návrat do energetické rovnováhy

Cesta (The Journey) je unikátní metoda, která umožňuje lidem vyzkoušet účinnou léčbu emocionálních a fyzických problémů na buněčné bázi. Cesta patří dnes mezi mezinárodně nejuznávanější, vysoce účinné léčebné procesy. Více informací o ní přednese na svém semináři akreditovaná terapeutka ze Švýcarska, Simona Wenger. Díky jednoduchému návodu se účastníci dozví, jak se zbavit hlubokých zranění, strachů, pocitů méněcennosti, nezdravých přesvědčení a závislostí, které nám brání žít naplněný život.

O tom, že volné energie jsou naše budoucnost, aneb věci se budou dít tak, jak je nastavíme sami v sobě v souladu s vesmírnými zákony ku prospěchu všech, povypráví hned několik osobností. Alžběta Šorfová a Ivo Fluksa na úvod představí volné energie a jejich místo a funkci v energetickém spektru člověka, státu, planety a vesmíru. Následovat bude příspěvek Georga Egelyho, maďarského vědce v oblasti bioenergie a volné energie, který mimo jiné odhalí vznik a podivné vlastnosti kulového blesku.

Na veletrhu nebude chybět ani pravidelný host Eric Pearl se svou spolupracovnicí Pat Atanas. Oba jsou předními osobnostmi a aktivními praktiky rekonektivního léčení - The Reconnection, které spočívá v opětovném spojení neboli v návratu do energetické rovnováhy.

Metamorfní technika

Z řad domácích hostů se představí například publicista Jaroslav Chvátal. Prostřednictvím své přednášky objasní tajemné události a jevy, kterými je prosycen současný svět a přítomné přiblíží jejich spojení s kosmickou prapodstatou. Tématu UFO se dotkne publicista Karel Rašín společně s filmařem Igorem Chaunem. Karel Rašín mnohokrát přednášel na záhadologických setkáních o únosech do UFO. V roce 2009 založil Českou skupinu exopolitiky, do níž návštěvníky zasvětí během své přednášky. Rovněž prozradí několik zajímavostí z chystaného květnového UFO kongresu v Praze.

Filmový producent Petr Vachler uvede svůj nový film Tajemství a smysl života. Snímek hledá odpovědi na základní otázky lidského života. Osobnosti jako Raymond Moody, Mabel Katz, Srikumar Rao, Andreas Clauss, Erich von Däniken, Ihaleakalá Hew Len a desítky dalších se zamýšlejí nad vlastní existencí: kdo jsme, co je smysl života, co je láska, co je humor či potřebujeme-li dnes nového avatara...? Na realizaci snímku se rovněž podíleli jeho koproducenti Ctirad Hemelík a Karel Janeček.

Jemný dotek mocné transformační síly, tzv. metamorfní techniku, která umožňuje uvolnit emotivní bloky a stresy pro získání zdraví, vnitřní vyrovnanosti, síly a pohody představí badatelka a lektorka v oblasti osobního rozvoje a práce s energiemi, Jitka Třešňáková. Metamorfní technika je příjemná, relaxační, jemná a velmi účinná metoda, která hledá příčiny blokád už v období prenatálního vývoje.

Tematika UFO

Jitka Třešňáková spolupracuje mimo jiné s lektorem a terapeutem Silvanem Paoluccim, který na veletrhu vystoupí v rámci přednášky Strážce prahu aneb Jak zvládnout vlastní ego a jak zvítězit nad strachy. V této návaznosti mohou návštěvníci zavítat i na Paolucciho workshop Kontakt s duší a transformace vědomí v denním životě.

Asijský kontinent přijede na veletrh reprezentovat například indický mystik Šrí Sarvabhávana Prosun Circar. V přednášce nazvané Knihovny palmových listů severní Indie, tzv. Bhrgu Nadi pozve návštěvníky do Indie, na cestu za poznáním vývoje a transformace jejich životů. Ve své přednášce se bude věnovat tématům svobodné vůle a předurčenosti, historii duchovního turismu do knihoven palmových listů, důvodům a významu návštěv těchto knihoven.

Veletrh zahájí i zakončí americká hudební skupina Dharma Bums, která hrála i pro Dalajlamu a ztělesňuje myšlenku svobodného Tibetu. Následný workshop „Tibetské zpěvy a mantry“ povede frontman kapely Phil Void.

Na veletrhu ESOTERIKA představí své nejnovější filmy také oblíbený český filmař Viliam Poltikovič. Učitelé z hvězd je snímkem spojeným s tematikou UFO a Maestra Ayahuasca nás zavede do Amazonie mezi šamany, kteří žijí v souladu s přírodou, dokážou vystoupit ze svého těla a cestovat po Zemi i vesmíru. Po projekcích obou filmů budou následovat diskuze s jejich tvůrci – Viliamem Poltikovičem a Petrem Chobotem.

Kromě zmíněných přednášek, seminářů, workshopů či projekcí nabídne veletrh ESOTERIKA ve svém bohatém programu ještě mnoho dalšího. Pro informace o kompletním programu všech veletrhů navštivte www.mojeveletrhy.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma