Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Válková se vdala! Randí s trenérem, ale před oltář předstoupila se zpěvákem

Válková se vdala! Randí s trenérem, ale před oltář předstoupila se zpěvákem
zdroj: tisková zpráva

Česká Miss 2010 Jitka Válková již více než dva roky randí s fitness trenérem Mirkem Ciprou. Přesto před oltář předstoupila s někým jiným. Nejednalo se ovšem o skutečnou svatbu, ale o zahájení originální soutěže SOUBOJ NEVĚST. Jitka tak prožila svoji generálku před opravdovou svatbou, kterou ale neplánuje dříve než za deset let.

Moderace svatebního veselí se ujala moderátorka Evropy 2 Iva Vavřínová, do role ženicha se vžil zpěvák Norbert Peticzky a k poslechu hrál při slavnostní hostině Rubín quartet.

Všichni přítomní si pochutnali na tradiční šunkové rolce, knedlíčkové polévce a svíčkové. Při krájení dortu a rozdávání výslužky se Jitka přiznala, že vstávala ve čtyři hodiny ráno a pekla buchty. Sama je ale nejí.

Přihlášené nevěsty se mezi sebou utkají v originálních soutěžích na slavnostním galavečeru, který se bude konat 19. května 2012 v Hotelu Praha. Na tomto večeru vybere porota, ve které usedne například Olga Menzelová, Dana Morávková či Vlaďka Erbová, 10 finalistek, které vyhrají spoustu zajímavých cen, například svatbu na klíč, svatební cestu do pětihvězdičkového hotelu na Seychelech, osobního trenéra , svatební šaty ze a další zajímavé ceny.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma