Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

UNICEF v Ústí nad Labem podpoří tváře TV NOVA a zpěvák David Deyl

UNICEF v Ústí nad Labem podpoří tváře TV NOVA a zpěvák David Deyl
zdroj: tisková zpráva

26. ledna se od 18 hodiny v Café Alibi na Mírovém náměstí 1 v Ústí nad Labem uskuteční další beseda v rámci UNICEF TOUR. V rámci večera si kromě jiného budete moci vyzkoušet věci, které jinde zachraňují životy lidí.

Team UNICEF Vás všechny srdečně zve na zajímavé povídání o tom, jak se žije lidem v rozvojových zemích a jak funguje pomoc organizovaná této humanitární organizací.

PROGRAM
• video-reportáž
• vyprávění Pavly Gomba, ředitelky UNICEF ČR, o projektech UNICEF, obohacené jejími osobními zážitky z Afriky, Asie a Latinské Ameriky.
• Hosté: moderátorka Televizních novin TV NOVA Markéta Fialová, patronka projektu
• Vystoupí: zpěvák David Deyl
Besedou Vás prevede moderátor TV NOVA Pavel Svoboda

V rámci večera si můžete vyzkoušet věci, které jinde zachraňují život: ochutnat nejnovější terapeutickou výživu, vyzkoušet tablety na čištění vody, prohlédnout si moskytiéru, vakcíny proti spalničkám a dětské obrně (každoročně zachrání více než 3 mil.dětí), ORS (orálně rehydratační sůl) proti průjmovému onemocnění (denně zabije 4 500 dětí).  Ukážeme Vám školu v krabici, jednoduché měřítko na zjišťování podvýživy, v neposlední řadě Soupravu pro matku a dítě (zabraňuje přenosu viru HIV z matky na dítě), jejíž kmotrou se stala Ivana Gottová.

Přijďte a vyhrajte večeři s hokejistou NHL Patrikem Eliášem, vyslancem dobré vůle UNICEF. Soutěž probíhá na www.tiscali.cz.

Beseda je určena pro veřejnost a vstup je ZDARMA.

Akce probíhá pod záštitou hejtmanky
Ústeckého kraje paní Jany Vaňhové.

Více informací o UNICEF TOUR naleznete zde.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma