Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Typy (ne)ideálních mužů: Pánové, poznáváte se?

Typy (ne)ideálních mužů: Pánové, poznáváte se?
zdroj: tisková zpráva

Máme několik prototypů gentlemanů. Najde se ten pravý? Snad mezi vámi? Pokud ano, neváhejte mě kontaktovat, udělám s vámi rozhovor!

Gentlemani mají galantní chování, dokonalý vzhled a pugét v ruce. Naslouchají nám, rádi se podělí o svůj rozumný názor, tráví s námi večery ve dvou, ale nechají nás také dýchat vlastní kyslík. Každá z nás takového muže obdivuje, touží po něm, hledá ho, ale... Oni nějak nejsou k potkání, k vidění, k mání, snad už nejsou ani skuteční a existují jen v naší fantazii, či starých filmech. Anebo jsou jen někde schovaní a nám posílají své téměř přesné kopie. Škoda, že klonování není ještě dokonalé a vždy se vloudí nějaká ta chybička. A to se nám nelíbí!

Přečtěte si tedy, čeho se vyvarovat, abychom o vás neztratily mínění úplně.

Gentleman typu “cíťa“

Kopie gentlemana číslo jedna je muž, který milými slovy nešetří. Právě proto nám přijde tak sladký a romantický. Pochválí nám šaty, účes, večeři i vánoční výzdobu. Ale něco za něco, my mu musíme lichotky oplácet. Potrpí si na to. Hodně. Nejvíc by vlastně ocenil, kdybychom ho vzaly do náruče a pohladily po vláskách. Jak necítí dost obdivu a lásky, schoulí se do kouta, a dokud ho neutěšíme, nepřestane brečet. Když někoho takového chceme příjemně překvapit a uděláme něco hezkého, stejně je to důvodem k dalšímu proudu slz. Přecitlivělý není zas tak úplně sexy. A to se nám nelíbí!

Gentleman typu “ťutík“

Romantický typ ťutík nemá nic společného s troubou nebo ťululum. Ťutík je jen velmi zamilované a něžné stvoření, které nám svou náklonnost dává najevo každým gestem a každičkým slůvkem.Jsme totiž jeho milášek, šmudlíšek, lásečka, košiška, berušinka, nejúžasnější prdelinka, nejšikovnější kuchařinka a nejkrásnější ksichtíček. A to nejen v teple domova, ale i před všemi našimi kamarády, kolegy a rodiči. No, není nám deset, ani nejsme z cukrkandlu, že. Ťutík není gentleman, ale romantičkoučký tvorešíšek. A to se nám nelíbí!

Gentleman typu “frája“

Frája je přesný opak cíti a ťutíka. Jeho slovník se hemží výrazy kotě, bejby nebo prcinka. A jeho kouzlo spočívá v tom, že je prostě drsný. Seznámí nás se všemi svými (o něco méně drsnými) kamarády, a vychválí nás do nebes, aby kluci viděli, jakou má zrovna "kost". Dělá velká gesta, nejčastěji taková, kde může ukázat i své velké svaly. Z letmého polibku se stane nechutné oslintávání na veřejnosti a z něžného pohlazení neustálé šátrání pod sukní. A pokud ho nedej bože budeme chtít představit mamince, neuspějeme. Kafíčko s maminkou totiž není dost frajerská zábava. Natožpak, aby ho zajímaly naše "nicotné" problémy. A to se nám nelíbí!

Gentleman typu “pracháč“

Tahle téměř dokonalá kopie, která se koupe ve své výplatě, nás zprvu dokáže oslnit. Na první rande nás vezme na kafíčko do Pařížské, na druhém rande dostaneme diamantový náhrdelník, pod stromečkem najdeme klíčky od Audinky a k narozeninám nám daruje ostrov. Když nejsme zrovna dvakrát vybíravé, jeho dárky nás nejspíš opravdu potěší. Pak nás ale nesmí překvapit první noc, kdy u něj přespíme. Dlouho do tmy bude počítat úspory. Poté uloží do postýlky své miliony, každému balíčku papírovek dá pusinku na dobrou noc a nakonec usne objímajíc své kreditky. My sice přesně víme, kolik má na účtu, ale jestli sladí čaj, to nám v záplavě informací o jeho nemovitostech nestihne prozradit. A to se nám nelíbí!

Že by “džentlas“?

Kopie našeho vysněného prince s pracovním názvem džentlas už má k tomu pravému docela blízko. Pouští nás první do dveří, přenechá nám jediné volné místo v MHD, daruje nám svou poslední porci zákusku. Nosí nám květiny a oblíbené čokoládové bonbony. Všude nás doveze, všude na nás počká, jít s kamarádkou samy domů ze školy ale nemáme šanci. Je dokonce tak galantní, že nám ochotně uváže šálu, podá i zapne kabát, obuje nás, nakrmí, učeše nám vlasy a vyčistí zuby. Je to zkrátka takový džentlmen, že nám připomíná našeho tatínka a sebe samu ve věku tří let. A to se nám nelíbí!

“Pravý gentleman“

Neexistuje!!!

A to se nám nelíbí…

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma