Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 2°C Slabý déšť

To je podoba! Dvojníci celebrit vydělávají miliony

To je podoba! Dvojníci celebrit vydělávají miliony
Steve Wright - Daniel Craig | zdroj: US Magazine

Jejich pravá jména nikdo nezná. Nemají ani talent na rozdávání, ale přesto jsou bohatí a svým způsobem slavní.

Říkají vám něco jména jako Michaela Weeks či Steve Wright? Že ne? Není divu! Jde o dokonalé kopie celebrit, se kterými se chce každý fotit, lidé na nich na ulici ukazují a vydělávají si pěkné peníze, uvádí americký US Magazine.

1. Michaela Weeks jako Britney Spears

Mladé číšnici se od základů změnil život. Namísto utírání stolů a roznášení jídla se stala profesionální dvojnicí na plný úvazek. Michaela je nadmíru šťastná za to, že vypadá jako popová hvězda. Prý si už v devatenácti letech mohla koupit svůj vlastní dům, zatímco její vrstevníci pracovali v obchodě s oblečením a chodili do školy. Za to, že se objeví na nějaké události si účtuje kolem 3 800 eur.

2. Steve Wright jako Daniel Craig

Sympatický fotograf začal na své tváři vydělávat až po tom, co mu manželka řekla, že vypadá jako James Bond. Steve díky neuvěřitelné podobě cestuje po celém světě a dokonce se zařadil mezi nejvíce sexy mužů Británie. Za účast na akci si ptá přibližně 2 300 eur.

3. Forest Lawn jako Michael Jackson

Popový král má dvojníky víc než dost. Forest Lawn je však považován za přesnou kopii originálu, a také za oficiálního dvojníka zesnulého zpěváka.

4. Ilham Anas jako Barack Obama

Seznamte se s indonéským fotografem, který jakoby z oka vypadl americkému prezidentovi. Stačilo "nahodit" oblek s kravatou a nabídky s penězi se jen hrnou.

5. Heidi Agan jako vévodkyně Kate

Bývalou servírku v současnosti zaměstnává londýnská agentura, ve které si vydělá velmi slušné peníze. Za jeden den v roli vévodkyně Kate dostane dvojnice až 775 eur.

6. Elias Figueora jako Madonna

 

Elias je tranvestita z Chile vystupující pod jménem Carolina Bailey. Madonna by zřejmě nebyla nadšená, že její nejpodobnějším dvojníkem je právě muž. On si však napodobováním popové královny vydělává slušné peníze, zejména odkdy v Chile uspořádal koncert "Madonny".

7. Xena Kristian jako Taylor Swift

Mladičké dvojnici slavné zpěvačky zatím nápadná podoba nepřinesla žádné ovoce. Naopak! Xena byla žárlivými spolužáky dokonce napadena na půdě vysoké školy. Vyvázla se zlomenou čelistí a několika modřinami.

8. Jonty jako Johnny Depp

Sympatický mladý muž, který si říká Jonty, je nerozpoznatelnou kopií piráta Jacka Sparrowa z filmu Piráti z Karibiku.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma