Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Tipy pro krásu k nezaplacení

Tipy pro krásu k nezaplacení
Krásná žena | zdroj: ThinkStock

V maličkostech je kouzlo! Přinášíme vám výběr těch nejlepších, a přitom jednoduchých beauty tipů, které vám zlepší každý den!

Každá z nás má svou oblíbenou kosmetiku, parfém, styl líčení či spolehlivé vlasové produkty. Avšak ne vždy s námi tito „oblíbenci“ spolupracují tak, jak bychom chtěli. Špatně udělaná oční linka, zplihlé vlasy a další drobné, avšak nepříjemné věci se nám stávají dennodenně. Zde je seznam snadných a účinných tipů, které si natolik oblíbíte, že si už bez nich nebudete moci své zkrášlování ani představit.

Aby účes držel

Kdo z nás nezažil nadšený příchod od kadeřníka s novým účesem, avšak ráno jako by se po dokonalém tvaru slehla zem? Pro delší výdrž vytvořeného účesu si před spaním udělejte na vrcholku hlavy drdol. Bude vám stačit obyčejná gumička. Pouze se snažte, aby se drdol nacházel na hlavě co nejvýše. Až své vlasy následující ráno spustíte, udrží si předešlý tvar a na objemu jim rozhodně nic neubyde.

Pronikněte do tajů dokonalého nalíčení!
Pronikněte do tajů dokonalého nalíčení!

A ven!

Doteď byla žvýkačka ve vlasech pohromou, ale s tím je konec. Pokud se vám tato velice nepříjemná věc stane, nezoufejte. I přestože to možná bude znít zvláštně, opravdu to funguje. Aplikujte a vmasírujte do oblasti vlasů, kde se žvýkačka nachází, trochu arašídového másla a opatrně odstraňte všechny nežádoucí kousky. Následně opláchněte. Skvěle funguje také nazacuchané vlasy a zámotky.

Vlasy bez zatížení

Používáte spoustu vlasových produktů, které vaše vlasy příliš zatěžují? Abyste docílili perfektního vymytí a zbavili se všemožných tužidel a laků, při mytí vlasů aplikujte šampon dosuchých, nikoli mokrých vlasů a až poté spláchněte vlažnou vodou. Docílíte tak absolutního odstranění nahromaděných zbytků stylingových produktů ve vlasech.

Specifická vůně

Chcete vystoupit z davu a stát se jedinečnou? Stačí použít vaše oblíbené parfémy a vůně na určitých částech těla. Kořeněnější a těžší vůně použijte na přední část vašeho těla. Do vlasů poté naneste sladší a lehčí vůni. Díky tomu se pro každého stanete nezapomenutelnou a nikdo nebude schopen určit, co na sobě právě máte.

Od teď už bude oční linka přesná!
Od teď už bude oční linka přesná!

Očka jako kočka

Trend umělých nalepovacích řas je stále populárnější. Problémem u spousty žen je však správné nalepení jednotlivých řas či jejich trsů. Jednoduchá, a přitom vychytaná metoda radí, aby se lepidlo na přilepení nedávalo na umělé řasy, ale aby bylo aplikováno na řasovou linku přímo na oční víčko. Tím bude vytvořena tenká oční „lepidlová“ linka, která umožní jednodušší přilepení. Poté již pinzetou nanášejte jednotlivé řasy.

Pryč s nedokonalostmi

Jak docílit dokonalého tvaru očních linek, stínů či rtěnky? Použijte ušní tamponky, které lehce namočíte do odličovače. S tímto jednoduchým trikem doladíte každý přetah a docílíte přesného tvaru. 

AUTOR: Kristýna Moučková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma