Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Slabý déšť

Taťána Kuchařová a její nadace Krása pomoci podporují klub MUI

Taťána Kuchařová a její nadace Krása pomoci podporují klub MUI
Taťána Kuchařová | zdroj: MUI

Krásnou Taťánu můžeme nyní vidět v novém videu propagujícím cíle a myšlenky unikátního ženského klubu MUI, který svým členkám přináší řadu inspirací a výhod a pomáhá také seniorům v obtížné životní situaci.

Opravdová krása je v životním stylu, v jeho hodnotách a inspiracích... Přidej se k nám!“ ukončuje Taťána video a musíme uznat, že myšlenka klubu je moc krásná a vyplňuje tak absenci kvalitní organizace, která se zabývá skutečnými potřebami většiny žen a dívek. MUI je zkratka sloganu Moje Unikátní Inspirace a klub svými aktivitami vytváří opravdové inspirativní prostředí, kde prostřednictvím komunikace na regionální i celorepublikové úrovni nabízí například v listopadu svým členkám zdarma semináře na témata: Jak zvýšit vlastní sebevědomí a úspěšně dosahovat svých cílů, Porovnání bio a nebio potravin na základě nejnovějších vědeckých studií, nebo Hubnutí, výživa a životní styl.

Semináře jsou jen malou částí aktivit klubu, který přináší rovněž bonusy a slevy na nákupy a nadstandardní služby u partnerů klubu, jako například poradenství a vlasový styling zdarma ve vybraných salonech Sebastian po celé republice, nebo slevy na nákupy v síti prodejen Reserved a v neposlední řadě přináší také inspirativní internetový magazín s novinkami z oblasti gastronomie, módy, zdraví a cestování.

zdroj: Archiv

Roční členství v klubu stojí pouze 189 Kč a zahrnuje příspěvek na nadaci Krása pomoci, klubovou kartu a vouchery. Vzhledem k množství aktivit, inspirací, bonusů a výhod se jedná o atraktivní nabídku, kterou můžete využít pro sebe, nebo jako netradiční dárek pro své blízké.

Na webových stránkách www.mui.cz najdete seznam aktuálních aktivit MUI a možnost registrace do klubu. Nechte se inspirovat a zkvalitněte životní styl sobě, nebo svým blízkým....

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma