Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Tajemství Müllera: Zpěvák bude v padesáti potřetí táta!

Tajemství Müllera: Zpěvák bude v padesáti potřetí táta!
zdroj: tisková zpráva

Úřadující slovenský Zlatý Slavík Richard Müller a jeho partnerka Vanda Wolfová potvrdili, že čekají miminko. Pro Vandu to bude první dítě, Richard se stane otcem po třetí. Z prvního manželství má dceru Emu a syna Filipa.

Partneři těhotenství potvrdili médiim až v průběhu 6.měsíce těhotenství a to jen proto, že Vanda byla zařazena do série fotografií nejúspěšnějších žen České Republiky od Jana Saudka a na fotografii (která bude publikovana 3.11.) v časopisu Reflex je její pokrocilé těhotenství jasně viditelné.

Mimořádně úspěšné období

Richard má za sebou hektické období, kdy absolvoval vyprodané Potichu Tour 2 a dokončil novou desku Ešte, která vyjde 11.11. 2011. Vanda, která pracuje jako top manažerka firmy Ogilvy v Paříži, omezila cestovaní a tráví většinu času v Bratislavě. Oba dva i jejich rodiny se na příchod miminka moc těší a hlavně si přejí, aby se miminko narodilo zdravé.

Richard a Vanda se znají několik desítek let, před 25ti lety se potkali - on zpěvák skupiny Banket a ona začínajicí novinářka. Pověstná jiskra přeskočila před 6ti lety, kdy se potkali v New Yorku, kde Vanda pracovala a Richard natáčel CD. Od té doby dělili svůj čas mezi Paříž, New York a Bratislavu. Vanda je marketingová konzultantka a její povolání vyžaduje časté cestování – zároveň však umožňuje pracovat z domu. Vanda se narodila v Brně, již několik let je pro ni však domovem Bratislava, kde bydlí spolecně s Richardem a jeho synem Filipem.

Poslední období je pro Richarda mimořádně úspěšné, vrátil se na výsluní česko-slovenské popularní hudby, jeho loňské album UŽ bylo několik měsíců nejprodávanějším v obou zemích, stal se slovenským Zlatým Slavíkem 2010, vydal monografickou knihu fotografií Enter, vyšel mu box 25 CD VŠETKO – souhr jeho více než 30ti leté hudební kariéry, právě ukončil vyprodané česko – slovenské turné Potichu Tour 2 a 11.11. 2011 mu vychází nové CD Ešte.

Vanda, absolventka fakulty sociálních věd Karlovy univerzity v Praze, patří k jedné z neuspěšnějších českých manažerek, které prorazily i v zahraničí. Po tè, co v 90tých letech vybudovala česko-slovenskou pobočku reklamního žraloka Ogilvy, již 10 let pracuje jako regionalní ředitelka pro Evropu, Afriku a Blizký Východ v centrále ve Francii a je jedinou ženou v Evropském vedení této globální firmy. V roce 2000 byla v Čechách vyhlášena Ženou roku a režisérka Věra Chytilová o ní natočila dokument do cyklu dokumentů Gen.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma