Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Svérázný disident Landovský: Sametová revoluce není žádná revoluce!

Svérázný disident Landovský: Sametová revoluce není žádná revoluce!
zdroj: Mediafax

Televize Metropol na den 17. 11. připravila speciální vysílání věnované době před 22 lety. Do studia přijdou zavzpomínat známé osobnosti a se svými tradičně ostrými názory se svěří i Pavel Landovský.

„Těší nás pozitivní divácké ohlasy na spoty, které jsme do vysílání nasadili již minulý týden a věříme, že diváci budou s naším svátečním programem spokojeni,“ říká ke speciálnímu vysílacímu schématu programový ředitel Denis Gaidoš.

Druhé zrušení nevolnictví

Televizi Metropol svou návštěvou poctí zajímaví hosté, mj. Věra Čáslavská, Michael Kocáb, Jan Potměšil, Jan Kačer. Na dobu kolem 17. 11. 1989 se podívají z různých úhlů a připomenou nejen nezapomenutelné nadšení, které v Praze panovalo, ale také jaká móda se kdysi nosila. Stejně tak se svěří, co revoluce změnila v jejich osobních životech.

„Připraveny jsou i reportáže s hosty, kteří se ten den nemohou do studia dostavit osobně, jako je např. Pavel Landovský,“ popisuje programový ředitel Denis Gaidoš. V exkluzivním rozhovoru, který diváci uvidí tento čtvrtek ve 13:30, si známý herec opět neodpustil kritická slova. „Sametová revoluce není žádná revoluce. Byl to převrat. Druhé zrušení nevolnictví,“ říká.

Program bude zpestřený zajímavými i vtipnými anketními otázkami, které reportéři Televize Metropol pokládají divákům přímo v ulicích. Kdo to byl Lenin? Která ulice po něm byla pojmenovaná? Kdo to byl Makarenko?

Televizi Metropol zajímají názory Pražanů, proto celé vysílání budou doprovázet právě jejich příspěvky, často obohacené o vtipné komentáře. Reportéři se zaměřili na otázky typu Co by bylo, kdyby nebyl 17. listopad?

Video ke shlédnutí naleznete zde.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma