Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Sexuální perličky I

Sexuální perličky I
zdroj: tisková zpráva

Indičtí vědci sestrojili multifunkčního robota, naprogramovaného ke zkvalitnění erotického života.

Robot na sex

Dokáže dokonale napodobit kopulační pohyby a tímto způsobem zaučit nezkušené, či trémou stresované partnery.

Po zadání příkazu je navíc schopen předvést bezpočet sexuálních poloh. Výrobci se ale nezmiňují, jakým způsobem vyřešili ejakulaci…Vibrátor v akciOsmačtyřicetiletá Francouzska, obvinila manžela z ublížení na zdraví následkem šoku. Protože ho nebavilo plnit své povinnosti, koupil na tržišti vibrátor, kterého ji zavedl do vagíny.

Laciný přístroj po spuštění začal vyvádět divy, navíc zaostalá venkovanka ho viděla poprvé, takže při pohledu na něj omdlela! U soudu tvrdila, že po tomto zážitku není schopna dál souložit. Nicméně žaloba byla i přes předložení předmětu doličného zamítnuta, podle psychologa nešlo o trvalou psychickou újmu.

…Co dokáže Viagra

Jiný sexuální „úraz“ zažil pětadvacetiletý španělský turista Juan Mendéz na dovolené v Dominikánské republice. Chtěl prokázat pověst vysoce výkonného samce půvabným domorodkám, tak požil před pohlavním stykem jednu tabletku Viagry - tedy podle jeho tvrzení. Výsledek zcela překonal očekávání, erekce totiž trvala ještě dlouho poté, co ukojil své touhy a dokonale uspokojil všechny přítomné dívky a ženy.

Když neustala ani nazítří, musel navštívit nemocnici, kde se stal terčem zájmu nejen zdravotnického personálu, ale i ostatních pacientů. Poté, co se jeho stav ani po týdnu nezměnil, museli lékaři provést operativní zákrok, aby ho ztopoření zbavili. Tato porucha se nazývá priapismus a je zaznamenán případ, kdy erekce trvala 29 dnů.

 




Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma