Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 1°C Oblačno

Sakury aneb ucelená péče o tělo s organickým křemíkem

Sakury aneb ucelená péče o tělo s organickým křemíkem
Pilník | zdroj: sakury.cz

Světová novinka na trhu skleněné ergonomické pilníky a čočky s křemičitou brusnou plochou, která obsahuje 99% organického křemíku.

Organický křemík příznivě působí na nehty, které trpí třepením a lámáním a kůži, která je suchá a popraskaná. Křemík se do nehtů a kůže uvolňuje při samotném pilování a obrušování. Nehty se vyživují a zpevňují. Kůže je hladší a hydratovaná. V tom jsou pilníky a čočky SAKURY revoluční. 

Pilníky a čočky se vyrábí ekologickým způsobem. Velký podíl při výrobě pilníků má ruční práce, což zaručuje vysokou kvalitu výrobků. Ergonomický design pilníku je navržen pro pohodlnější manipulaci v ruce a pro snadnější a rychlejší úpravu nehtů a kůže. Předností manikérního pilníku je jeho víceúčelovost: úchyt slouží k úpravě kutikul a špička pro čištění nehtů. Pilník vám nahradí manikérní set 3 v 1.

Křemík je stopový prvek nezbytný pro lidský organismus. Dostatek křemíku je pro organismus důležitý v mnoha oblastech. Je nutný pro výstavbu kolagenových a elastinových vláken (pokožka), podílí se na tvorbě svalových tkání, šlach, kostí a chrupavek. V neposlední řadě je křemík podstatný pro tvorbu, růst a zajišťování pevnosti a pružnosti kůže a nehtů. Váže na sebe vodu, čímž tuto jejich pružnost udržuje. Při stárnutí organismu klesá hladina křemíku. To se projevuje zhoršením stavu pleti a nehtů. Pleť je méně pružná, suchá s více vráskami a nehty jsou lámavé. Dodáním křemíku dochází k obnovování pružnosti a pevnosti pokožky a nehtů a docílení stále svěžího a mladistvého vzhledu.

Blahodárné účinky křemíku jsme využili k vývoji dalších pilníků v péči o nohy, tělo a tvář. V kolekci nabízíme pedikérní pilník, peelingové čočky na tělo a na tvář a dětský pilníček.

Manikérní pilníky

Skleněný manikérní pilník 150mm a 85mm (cestovní) s křemičitou brusnou plochou, která příznivě působí proti lámavosti a třepení nehtů. Křemík se do nehtu dostává při samotném pilování, čímž nehty zároveň vyživuje a zpevňuje. Proto je pilník určen pro přírodní nehty. Pilník se může použít i k úpravě okolí nehtu (záděry). Pilník má brusné hrany, které slouží k závěrečnému začištění spodní hrany nehtu. Pilník je víceúčelový. Úchyt je navržen pro úpravu kutikul (kůžička na nehtu) a špička pro čištění nehtů. Pilník vám nahradí manikerní set 3 v 1. Ergonomický tvar pilníku je navržen pro snadnější a rychlejší úpravu nehtů. Snadná péče a údržba brusné plochy zajišťuje, že je pilník hygienický. Pilník je tvrzený.

Dětský pilníček

Skleněný dětský pilníček 85mm s křemičitou brusnou plochou. Brusná plocha je jemná, proto je pilníček určen pro děti od 0- 24 měs. Pilníček se může sterilizovat. Ergonomický tvar zaručuje velice pohodlnou a snadnou úpravu nehtíků. Pilníček je tvrzený.

Pedikérní pilníky

Skleněný pedikérní pilník 150mm s křemičitou brusnou plochou, která příznivě působí na suché a popraskané paty. Pilník se může použít jak na "suchou" tak na "mokrou" pedikúru. Ergonomický tvar pilníku zaručuje velice pohodlnou a snadnou úprav u chodidel. Tento pilník je vhodný i pro diabetickou nohu. Snadná péče a údržba brusné plochy zajišťuje, že je pilník hygienický. Pilník je tvrzený.

Peelingová čočka na tělo

Skleněný peelingový pilník na tělo s křemičitou brusnou plochou, která příznivě působí na pokožku těla, která je suchá a méně pružná. Doporučujeme peeling těla 1 za týden dle typu pokožky. Peeling provádějte na očištěné a navlhčené pokožce. Křemík na sebe váže vodu tím je pokožka hydratovaná a působí mladistvým dojmem. Po první aplikaci je pokožka hladká a jasná. Peelingový pilník je vhodný používat při zarůstání chloupků na nohách. Po peelingu těla stačí pilník opláchnout pod tekoucí vlažnou vodou.  Ergonomický tvar pilníku zaručuje pohodlný a snadný peeling těla. Pilník je tvrzený.

Peelingová čočka na tvář

Skleněný peelingový pilník na obličej s křemičitou brusnou plochou, která příznivě působí na pleť. Křemík dodává pleti svěží a mladistvý vzhled. Také pomáhá s regenerací vláken a podporuje přirozený vznik elastinu a kolagenu. Doporučujeme peeling obličeje 1 za týden dle typu pleti. Peeling provádějte na očištěné a navlhčené pleti.Po peelingu obličeje stačí pilník opláchnout pod tekoucí vlažnou vodou. Ergonomický tvar pilníku zaručuje pohodlný a snadný peeling obličeje. Pilník je tvrzený.

Více informací naleznete na webových stránkách www.sakury.cz.

Zdroje:
sakury.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma