Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

S novým rokem připravila Televize Metropol zajímavé magazíny

S novým rokem připravila Televize Metropol zajímavé magazíny
zdroj: Profimedia

Televize Metropol pro své diváky připravila zajímavé magazíny, které se vždy cíleně zaměří na určitou oblast hlavního města a dění v něm. Dvacetiminutové magazíny budou vysílány každý všední den. První magazín je zařazen do vysílání na pondělí 16. ledna 2010.

Magazíny, kterými se rozhodla Televize Metropol obohatit své vysílání, jsou zaměřené na pět oblastí, jimiž jsou kultura, sport, volný čas, zdravý životní styl a děti.

Pondělky jsou věnované kultuře. První kulturní magazín, informující o kulturním dění v metropoli, diváci uvidí 16. ledna 2012 ve 20:30 pod názvem PRAHA KULTURNÍ. Bude informovat o kulturním dění v metropoli. Představíme divadla, muzea, galerie a akce, které se konají. Cílem je poskytnout Pražanům co největší kulturní přehled.

V úterý je na programu magazín  METROPOLE PRAHA, jež diváky provede světem infrastruktury, zaměří se na rozvoj, investice a podnikatelské příležitosti. Diváci se dovědí o současných i budoucích projektech, které Praha chystá.

Na středy je přichystaná PRAHA VITÁLNÍ. Hlavním tématem středečního dílu je zdraví, sociální problematika a zdravý životní styl. Přineseme důležité informace o prevenci nemocí nebo také o místech, která poskytují sociální služby. A to jak seniorům, tak i sociálně slabým nebo znevýhodněným.

Ve čtvrtek budou divákům předloženy užitečné tipy na sportování v rámci magazínu PRAHA V POHYBU. Přineseme informace o hřištích a cyklostezkách. Věnovat se budeme i odpočinku. Neopomeneme místa, jakými jsou například zoologická nebo botanická zahrada.

Týden uzavře magazín Děti v Praze, který bude informovat o akcích pro děti a mládež a o ekologické výchově. Představíme vzdělávací instituce pro děti, které se zaměřují na vyplnění volného času. Cílem je poskytnout rodičům co největší přehled událostí, které mohou se svými dětmi navštívit.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma