Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 8°C Polojasno

Proměny nadchly nejen přítomné, ale i aktérky, včetně Evy Pilarové

Proměny nadchly nejen přítomné, ale i aktérky, včetně Evy Pilarové
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Fotografie známých tváří neuvěřitelně a vtipně převtělených a proměněných v ještě známější osobnosti. Taková je výstava Proměny 2010/2011 autorů kalendáře Marka Škarpy a Petra Kurečky v pasáži OC Europark.

O víkendu navíc měli všichni přítomní možnost získat autogram od Chantal Poullain, Evy Pilarové či Tonyi Graves. Do pražských Štěrbohol zavítala také modelka a dnes už i expertka na pilates Andrea Kloboučková dříve Vránová, která spolu se stylistou a vizážistou Ivo Špesem zasedla do poroty soutěže o celkovou proměnu.

Převtělení v návrháře

Na další autogramiádu se můžete těšit opět v OC Europark Štěrboholy v sobotu 21. května 2011 a to za účasti Květy Fialové a Dany Batulkové. A co o projektu a soukromí prozradila nejstarší aktérka Eva Pilarová, která se "převtělila" do módního návrháře Karla Lagerfelda?

"Na první pohled jsem řekla ano, chci. Moc mě to bavilo a focení bylo fajn. V mém případě proměna netrvala moc dlouho. Nasadili mi paruku, líčení nebylo nijak výrazné a nakonec mi dali černé brýle," přiznala Pilarová.

"Podle fotografií návrháře, jsem se snažila udělat tu správnou pózu s typickým vějířem." Zpěvačka na focení ráda vzpomíná a klidně by si to zopakovala. "Určitě, když dostanu nabídku, půjdu do toho znovu."

Zpívání  ji baví

Zpěvačka nedávno oslavila životní jubileum, přesto v práci nijak nepolevuje a navíc vypadá skvěle "Bude to asi tím zpíváním, jelikož mě to baví. Až se stane, že nebudu moci zpívat, potom seschnu a bude rychlý konec."

Se svým manželem je už neuvěřitelných téměř 27 let a stále jsou jako hrdličky. Čím to? "Na to není žádný recept. Lidi se musí prostě potkat.

Manžel byl velmi rozumný, když mě nijak nechtěl upravovat k obrazu svému a nechal mne pracovat, za což si ho velmi vážím. Mimo jiné, my jsme se s mužem ještě nikdy nepohádali."

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,410 23,590
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma