Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Proč ženy přitahuje motorismus a automobiloví závodníci?

Proč ženy přitahuje motorismus a automobiloví závodníci?
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Zdálo by se, že motorismus a ženy nemají vůbec nic společného. Na jedné straně čistota, vůně, krása, na druhé prach ze silnice, zbytky oleje, odér z výfukových plynů…

Přesto není sporu o tom, že motorismus ženy vyloženě přitahuje, o čemž se může ostatně každý přesvědčit na jakýchkoli závodech tohoto druhu, od Formule 1, přes motocykly, až třeba k truckům.

Rytíři tisíců koní

Všude uvidí prakticky stejný obrázek, krásné dívky v padocku i mimo něj, stovky fanynek čekajících za plotem i několik hodin až se objeví jejich idol. Nutně tak vyvstává otázka: čím mohou závodníci něžné pohlaví tak zaujmout?

Kromě „řidičů“ trucků, kde platí jiné „parametry“, mají všichni profesionální jezdci jednu věc společnou. Jsou hodně štíhlí, ne moc velcí, s drobnou postavou se asi ze všeho nejvíc podobají dostihovým žokejům.

Ono je to nakonec celkem logické, do kokpitu monopostu formule 1 či úzkého, anatomicky tvarovaného sedla závodního motocyklu se žádný tlouštík prostě nenacpe. A to, že mnoho žen přitahují právě subtilní muži, je notoricky známý fakt.

Když se k tomu připočte značná popularita tohoto sportovního odvětví i jeho protagonistů, není asi už vůbec co řešit. Kromě toho něžné pohlaví možná láká i míra obrovského rizika, které musí prakticky denně podstupovat. Připomínají jim snad bájné rytíře z pohádky, kteří místo jednoho živého koně, jich v motoru krotí tisíce?

Erotický stroj

Zvláštní přitažlivost pro ženy mají hlavně motocykloví závodníci. Někteří sexuologové tvrdí, že důvod spočívá v tom, že motorka je jediný ze všech strojů, který má v sobě vyloženě erotickou přitažlivost!

Žena, pevně objímací svého vyvoleného, přimknutá většinou svého těla k jeho mužným zádům, prožívá prý už při nízkých rychlostech pocity blízké slasti a překročí-li ručička tachometru stovku, může to být lepší než sebedelší milostná předehra a orgasmus je pan na spadnutí…

O tom, že muži jsou si vědomi toho, že rychlost, rychlá reakce a odvaha (což jsou pro motoristický sport nejdůležitější vlastnosti) na jejich protějšky silně působí, svědčí i průzkum, provedený v několika zemích.

Podle něho se stejné procento mužů, kteří se považují za výtečné milence, zároveň považuje za výborné řidiče! A to bez ohledu na skutečnou stránku věci…

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma