Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Příznaky, že o něj opravdu nemáte zájem

Příznaky, že o něj opravdu nemáte zájem
Žena nemá zájem o muže | zdroj: ThinkStock

Nejste si jistá, zda jste, nebo nejste zamilovaná? Po přečtení tohoto článku to určitě budete vědět.

Velice častým případem je situace, kdy se seznámíte se sympatickým mužem, se kterým máte společnou řeč i zájmy a je vám s ním dobře, ale přesto jaksi cítíte, že to není úplně ono. Něco tomu schází. A tak tápete, zda z toho může vykvést láska, nebo zda máte raději zůstat u přátelství.Lidské city jsou natolik složité, že v tom zmatku ani sami nepoznáme, co k dotyčnému cítíme.

Následující body vám pomohou uvědomit si, že on vaším vysněným mužem nebude.

Nesmějete se jeho vtipům

K partnerské harmonii významně přispívá smích. Pokud se vám muž líbí, smějete se všemu, co vám řekne. Pokud ale není vaším vyvoleným, pak vás jeho vtipy nechají chladnou.

Pokud se žena neusmívá, je něco špatně.
Pokud se žena neusmívá, je něco špatně.

Vyhýbáte se fyzickému kontaktu

Kroutíte se jak žížala, když vás chce chytit kolem pasu. Najednou máte něco s rukou, když vás za ni chce chytit, a když vás chce políbit, tak potřebujete nutně na WC? Představa, že vás někdo uvidí a bude si vás spojovat, ve vás budí hrůzu.

Nestýská se vám

Není to tím, že už jste velká holka a umíte své city ovládat. Je to tím, že tam ty city prostě nejsou. Pokud nám je s někým dobře, pak nám chybí jeho přítomnost a pocity, které zažíváme, když s ním jsme.

Dělá vám dobře i společnost jiných mužů? Ráda se jimi obklopujete?
Dělá vám dobře i společnost jiných mužů? Ráda se jimi obklopujete?

Vyhledáváte mužskou společnost

Když jsou ženy ve vztahu a jsou šťastné, tak společenské akce zúží na minimum. Hlavně ty, kde se vyskytují muži. V opačném případě takovou událost s otevřenou náručí vítáte a proti novémuseznámení nemáte námitky.

Nežárlíte

Milenci mají do jisté míry tendenci druhou polovičku si přivlastňovat. Pokud ho ale nevnímáte jako potenciálního partnera, proč byste na něj žárlila? Proč byste ho klidně nepřenechala jiné?

Cítíte v jejím pohledu pohrdání?
Cítíte v jejím pohledu pohrdání?

Hezká slůvka jsou tabu

Napíše vám milou zprávu plnou zamilovaných slovíček a ptá se vás, jaký jste měla den. A vy? Několik hodin přemýšlíte, co napsat, protože při představě zamilovaného oslovení se vám dělá špatně.

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma