Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Představujeme myčky se špičkovým vybavením a vyspělými funkcemi

Představujeme myčky se špičkovým vybavením a vyspělými funkcemi
zdroj: tisková zpráva

Myčky nádobí Electrolux využívají inovativních funkcí, aby vám poskytly kombinaci vynikajícího umytí a dokonalého pohodlí. Nádobí bude nejen perfektně čisté a lesklé, ale také se mu dostane té nejlepší péče. Proto myčkám můžete bez obav svěřit třeba i sváteční jídelní servis, který obvykle myjete v ruce.

Rozlučte se s nevzhlednými skvrnami a mapami 

Technologie AirDry v poslední fázi mycího cyklu automaticky pootevře dveře myčky, aby uvnitř lépe cirkuloval vzduch. Ten zajistí perfektně suché nádobí beze skvrn od vody. Můžete se tak spolehnout, že i váš sváteční jídelní servis bude po umytí vždy v perfektní formě. Interní osvětlení navíc zajistí, že budete mít o nádobí v myčce optimální přehled. 

Pozvedněte svá očekávání 

ComfortLift® je první myčkou nádobí, která do kuchyně vnáší nebývalé pohodlí. Její kouzlo tkví v jedinečném inovativním ergonomickém mechanismu, který zajišťuje pozvednutí spodního koše myčky, aby vám maximálně usnadnil její plnění i vyklízení. Myčka ComfortLift® nejenže zajistí pohodlnější manipulaci s nádobím, ale díky elegantnímu provedení se stane ozdobou vaší kuchyně. V letošním roce navíc myčky nádobí ComfortLift® získaly prestižní ocenění iF Design Award 2017 a Red Dot Design Award

  1. ZVEDNUTÍ KOŠE - Dolní koš se hladce zvedne do komfortnější polohy
  2. UVOLNĚNÍ KOŠE – Zvednutí a přidržení páčky pro uvolnění koše
  3. SPUŠTĚNÍ KOŠE - Koš se zlehka stlačí dolů

body zdroj: tisková zpráva

Plánujete si pod stromeček nadělit novou myčku? Pořiďte si v termínu od 15. 11. do 31. 12. 2017 myčku nádobí Electrolux s technologií AirDry a získejte exkluzivní balíček 3 produktů Finish ZDARMA. Vyspělé technologie dodají spolu s účinnými čisticími prostředky vašemu nádobí tu nejlepší péči.

Chcete ještě něco navíc? K nákupu myčky s funkcí ComfortLift® vám navíc přidáme slevový voucher na nákup příslušenství Electrolux v hodnotě 1 500 Kč.

Více informací na www.electrolux.cz

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,460 23,640
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma