Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Praktické vánoční dárky pro nastávající maminky i rodiny s malými dětmi

Praktické vánoční dárky pro nastávající maminky i rodiny s malými dětmi
Maminka s dítětem | zdroj: ThinkStock

Každoroční přemýšlení o ideálních vánočních dárcích pro naše blízké je opět tady. Pokud máte v rodině malé dítě anebo očekáváte přírůstek do rodiny, možná vás zaujme některý z tipů na produkty od české firmy Babypoint, s.r.o., výrobce a dovozce dětského zboží pro český i slovenský trh. 

Vybrali jsme pro vás například kočárek pro panenky, který rozzáří oči malým holčičkám; přebalovací podložky, součást základní výbavy pro novorozené miminko; praktický těhotenský pás pro nastávající maminky řidičky a spolujezdkyně; stupátko ke kočárku pro svezení staršího sourozence anebo netradiční CD s písničkami s tóny hrací skříňky. Nabídka je rozmanitá a rozhodně tímto výčtem nekončí, uvažujete-li o hodnotnější verzi dárku, pak navštivte web www.babypoint.eu, kde najdete přehled kočárků, autosedaček, cestovních postýlek i jídelních židliček.

Kombinovaný kočárek na panenky Elizabet, který vypadá jako opravdový

Svou konstrukcí je Elizabet ideální pro holčičky ve věku 5 let a více. Přenosnou tašku s úchyty a rozepínáním na zip lze z konstrukce kočárku vyjmout a hlubokou verzi jednoduše přeměnit na vzdušný sporťák. K dokonalé podobnosti opravdovému kočárků přispívá polohování zádové a nožní opěrky, košík, sklápěcí boudička s průhledným okénkem či pěnové madlo. Velkou předností je přehazovací rukojeť, radost určitě udělá také přenosná taška, která poslouží jako kabelka. Díky 11 výškovým polohám rukojeti „poroste“ kočárek spolu s holčičkou. Za cenu kolem 1.315,- Kč pořídíte růžový i oranžový model.

CD Dětská hrací skříňka s příjemnou uklidňující hudbou s tóny hrací skříňky

Kolekce tří CD Dětská hrací skříňka, jejichž autorem je hudební skladatel David Freedom, přináší písničky pro relaxaci a odpočinek, usínání a spánek i hraní si. Výjimečnost všech tří alb (Vánoční koledy, Písničky a Ukolébavky) spočívá ve specifickém uklidňujícím zvuku hrací skříňky, který doprovází každou písničku. Pořídit si můžete celý set, ale i jednotlivá CD zvlášť. Doporučovaná prodejní cena jednoho CD Dětská hrací skříňka je 205,- Kč.

Tip na dárek pro nastávající maminky – těhotenský pás BeSafe Pregnant

Nepostradatelná pomůcka pro nastávající maminky řidičky i spolujezdkyně se nazývá BeSafe Pregnant a vyrábí ji norská firma HTS BeSafe, profesionál ve výrobě dětských autosedaček. Ne každý si totiž uvědomuje, že připoutání automobilovým pásem klasickým způsobem je v těhotenství značně rizikové, ať už dojde k prudkému zabrzdění či přímo k nehodě. Speciální pomůcka se umisťuje na sedadlo a drží spodní automobilový pás pod břichem těhotné maminky, čímž je zabráněno zranění nenarozeného dítěte i matky. Jednoznačně je důležité se v těhotenství poutat, s pomůckou BeSafe Pregnant tak učiníte bez jakýchkoli obav - bezpečně a spolehlivě. Pořídíte za cenu 1.205,- Kč.

Stupátko za kočárek pro svezení staršího sourozence

Praktické stupátko za kočárek Babypoint Corado lze připevnit k většině konstrukcí kočárků i golfových holí, neboť je nastavitelné do různých výšek i šířek. Narazí-li se při jízdě na větší nerovnosti, stačí ho zvednout (aniž by se muselo vyjmout z úchytů na konstrukci) a pomocí popruhu zavěsit na rukojeť kočárku, kde se bez problému převeze, než se bude moci pokračovat v jízdě. Je-li třeba stupátko od kočárku odejmout úplně, stačí ho jednoduše „vycvaknout" z úchytů připevněných na konstrukci kočárku. Jediný „limit“ je tedy v podstatě váha dítěte, stupátko má maximální nosnost 30 kg. Prodejní cena je 990,- Kč.

Přebalovací podložky pro první měsíce od narození

A jako poslední se zastavme u přebalovacích podložek značky Babypoint, které novopečení rodiče využijí v prvních měsících věku dítěte. Vybírat lze z různých rozměrů, barevných verzí a vzorů. Všechny jsou vyrobené z bezftalátového 100% PVC a splňují požadované evropské normy. Podložka Polly o rozměrech 80 x 49 cm se třemi vyvýšenými stranami je zespodu vybavena pevnou deskou a po připevnění zarážek ji lze položit na postýlky o šířce 60 nebo 70 cm. Menší verze Jesica má rozměry 72 x 72 cm a je ideální pro použití na skříňky, komody anebo třeba vypnutou pračku v koupelně. Jesicu pořídíte přibližně za 420,- a Polly za 560,- Kč.

Více informací i produktových tipů najdete na www.babypoint.eu.

Zdroje:
babypoint.eu

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma