Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Poraďte si s krajkou!

Poraďte si s krajkou!
zdroj: tisková zpráva

Opálená pokožka, horko v ulicích, krajkové šaty, léto je tady... a navíc si k tomu teď můžete obout i krajkové boty.

Důvodů, proč nosit krajku, je spousta. Krajka už dávno není vyhrazená jen svatebním šatům a spodnímu prádlu. Krajka je originální materiál, který v ulicích nezapadne. Krajkové šaty jsou stylové a kombinace bílé krajky a lehce nazlátlé letní pokožky je vražedná. Krajka je navíc nadčasový materiál, který neomrzí a vyjádří kreativitu nositelky. Krajkové topy oživí nudný outfit. Krajkové detaily dokáží přidat šťávu každodenní šedi. A navíc je krajka trendy už několikátou sezónu. Pokud si na krajku v celoplošném rozměru zatím netroufáte, tak na to jděte postupně.

Fáze jedna: přidejte krajkový detail. Stačí málo, třeba brož s krajkovou aplikací. Nebo krajková vsadka na sukni nebo šatech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Fáze dva: pořiďte si (a oblečte si) jeden kus oblečení s výraznou krajkou. Toto léto si můžete třeba pořídit krajkové boty, které jsou ideální variantou pro někoho, kdo na celoplošnou krajku nemá zatím odvahu.

Fáze tři: pořiďte si krajkové šaty s podšívkou. Nebo sukni ono to vyjde nastejno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Fáze čtyři (jen pro odvážné): své nové krajkové šaty oblečte na nahé tělo (s nebo bez spodního prádla dle odvahy nositelky).

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,630 23,810
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma