Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

Pomoc! Zamilovala jsem se do ženáče!

Pomoc! Zamilovala jsem se do ženáče!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Láska je slepá? Co když se zamilujete do muže se závazky?

Říká se, že láska je slepá a nejlépe chutná zakázané ovoce. Co když se zamilujete do muže, který je o víc než 10 let starší, je ženatý a má dítě?

Pokud se jedná o výplodek vaší hlavy, můžete být klidná. Platonickou lásku si prožil snad každý, ale jestliže to "jiskří" na obou stranách, dostáváte se do nelehké situace.

Z počátku jsem si myslela, že si to vše jen nalhávám a jedná se o vzájemné sympatie. Když se mi o něm začalo zdát a těšila jsem se každý den na to, že ho zase uvidím, uvědomila jsem si, že to není úplně normální. Bylo to o to míň normální, že jsem to cítila i z jeho strany. Dokud se celá situace dala nazývat neškodným flirtem, byla jsem klidná! Přestali jsme si vykat, začal mi psát smsky na dobrou noc a já začala šílet!

Je ženatý a má dítě. Co s tím?
Je ženatý a má dítě. Co s tím?

Nikdy by mě nenapadlo, že se zamiluji do ženáče a nebude pro mne překážkou ani jeho dvouletá dcera. Naopak! Ještě víc mě přitahuje to, že je opravdový, uvědomělý, svým způsobem usedlý a přesto svůj. Máme spoustu společných zájmů a stejný smysl pro humor. Myslím na něj téměř nonstop. Přistihla jsem se i při tom, že přemýšlím nad tím, jaké by bylo být na místě jeho ženy. Ta musí být šťastná! Je to ideál nás všech! Nesmím se divit tomu, že není svobodný!

Čas, který s ním trávím v práci, utíká víc a víc…. Najednou mne překvapí pozvánkou na večeři. Hlavou se mi honí tisíce myšlenek včetně té, že skončíme u něj doma v posteli. Mozek říká:,,nechoď“, ale já pozvání přijímám. Bude to jen přátelské posezení u sklenky vína. Nic víc! Z počátku se vše vyvíjí podle plánu, ale najednou to přijde: ,,Líbíš se mi a hodlám to říct své ženě… opustím ji kvůli tobě!“

Hlavou se mi honí tisíce myšlenek včetně té, že skončíme u něj doma v posteli.
Hlavou se mi honí tisíce myšlenek včetně té, že skončíme u něj doma v posteli.

Co to sakra řekl? A jak se mám zachovat? Je přece nemorální stát se rozvracečkou fungujících rodin, ale co když prostě nechci být ta druhá?

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,470 23,650
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma