Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Pokud hledáte lék na celulitidu, lymfodrenáž je tím pravým pomocníkem

Pokud hledáte lék na celulitidu, lymfodrenáž je tím pravým pomocníkem
zdroj: studios.cz

Pokud jde o mou zkušenost s tímto zázračným přístrojem, mohu o něm mluvit jen v dobrém. Nejenže se mi zmírnily projevy celulitidy, ale zmenšil se mi objem pozadí o 3 centimetry po pěti návštěvách. Takže se těším na další návštěvu zkrášlovacího studia a na další úbytky tuku na zadečku.

Jak přístrojová lymfodrenáž funguje?

Když přijdete do salónu, kde se tato přístrojová lymfodrenáž provádí, nelekněte se! Nasoukají vás do jakýchsi nevzhledných nohavic, které vypadají jako z kosmu. Ještě před tím, než vás do nich navléknou, je důležité rozhýbat lymfu ve vašem těle. To většinou provádí pracovníci daného studia tak, že vám promasírují jednotlivé body toku lymfy. Jako je například chodidlo, třísla, bříško, podpaží, před ušima nebo za ušima. V některých salónech, kde jsou služby za minimální cenu, si tuto masáž děláte sami, tak na to dávejte velký pozor. Pokud si body masírujete sami, nemá to takový účinek, a celá lymfodrenáž je tak mnohem méně účinná. Proto to raději přenechte zkušenému personálu. Po této krátké proceduře vás zapnou do již zmíněných nohavic vedoucích přes celé břicho a lymfodrenáž může začít.

Lymfodrenáž vám umete cestu ke krásnějšímu a pevnějšímu zadečku.
Lymfodrenáž vám umete cestu ke krásnějšímu a pevnějšímu zadečku.

Možnosti různých masáží

Samozřejmě je více přístrojů na tuto lymfodrenáž, ale já jsem byla na takové, která má 3 typy:

1. Celková masáž - vzduchové kapsy v nohavicích se plní vzduchem vždy od nohou až po bříško v pravidelných vlnách.

2. Masáž proti celulitidě - ta je zaměřená především na lýtka, stehna a zadeček.

3. Detoxikační masáž - slouží k pročištění organismu.

Já jsem si často dávala celkovou masáž, přeci jenom jsem potřebovala ubrat přes zadek i břicho. Byla jsem na proceduře zatím jen pětkrát, ale rozhodně budu chodit dál, protože pro lepší výsledky se doporučuje navštívit deset procedur. Dbejte však určité opatrnosti. Neměli byste chodit víc jak 2x-3x týdně, a hodně v té době pít.

Zhodnocení

Stejně kladně hodnotí lymfodrenáž i slečna Lucie (23 let), studentka vysoké školy v Praze:„Lymfodrenáž mi pomohla, přijde mi, že kůži na nohách mám mnohem jemnější. Celulitida se mi také výrazně zlepšila. Ale hlavně si tam krásně odpočinu.“

Závěrem tedy můžu všem vřele doporučit, ať už k pooperační péči, nebo té zkrášlovací.

AUTOR: Vendula Pospíšilová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma