Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Pánský striptýz: Co nás na něm tak bere?

Pánský striptýz: Co nás na něm tak bere?
zdroj: tisková zpráva

Vyrýsovaná těla, uniformy a show. Dámy, připravte se!

PÁNOVÉ, PŘEDVEĎTE SE!

Striptýz už není delší dobu záležitostí pouze žen. Může za to tlak na rovnoprávnost ženského pohlaví a dámy také chtěly zažít pocit, kdy ony budou sedět na židlích a slintat nad mužskými těly. Pokud nad touto myšlenkou někteří muži neotáleli a beze studu jsou schopni shodit nějaký ten vršek a ještě se u toho kroutit, určitě neprohloupili. Pánský striptýz se stává stále více populárním.

Co se týče Ameriky tak určitě, u nás tato branže zatím pokulhává. V USA jsou i kluby specializované na pánský striptýz otevřené výhradně dámám. Zde se s takovouto show můžete setkat spíše na určitých akcích, jako jsou večírky, či plesy. Dámy tyhle show milují. Většinou na ně míří, když má jedna z kamarádek narozeniny, nebo se loučí se svobodou. A většinou taky nechápou, co se s nimi dělo. Křičí, jásají, hází bankovky do vzduchu a nechají se ošahávat od kohokoliv. Taková show dokáže i v usedlé paničce vyvolat zvíře.

DNES MĚ VÍC BERE POLICAJT NEBO HASIČ?

Taková kariéra striptéra není jednoduchá. My ženy jsme v dnešní době náročné na pořádné pokoukání. Takže takový striptér musí určitě cvičit, aby měl pěkné, vyrýsované tělo. Nezapomeňme, že na opálené tělo se kouká ještě líp. Pokud umí dotyčný dobře, opravdu dobře tancovat, má velká plus a dýška v kapse. Možná bude oholený a lesklý od hlavy až k patě, ale tak co, když pěkně zatřásá pozadím, proč ne. Ale jako hlavní jsou nejrůznější převleky, které k show neodmyslitelně patří. Představivost pracuje, takže když dav rozkřičených a nadržených dam uvidírozpáleného policistu, hasiče, dělníka, nebo vojáka v akci, peníze budou zaručeně lítat vzduchem. Pokud pánové odcházejí z pódia poškrábaní a odření, je vidět, že o ně byl velký zájem.

show
show

BEZ KALHOT JE TO VŽDYCKY LEPŠÍ

Na začátku července vstoupil do kin film Bez kalhot (Magic Mike), který je právě z prostředí pánských striptérů. Hlavní roli si zahrál Channing Tatum, který před svou hereckou a taneční kariérou jako striptér začínal. A jak je ve filmu řečeno, jde hlavně o ženy, peníze a zábavu. Ale i tyhle tři věci nemusí být úplně všechno, co od života chcete. Nicméně film je zábavný a hlavně se na něj pěkně kouká, že dámy? Uhyhňané návštěvnice kina odcházejí s tím, že pod sebou nechaly vlhkou sedačku, že pány chtějí všechny domů a film musí vidět znovu.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma