Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

"Oslavte" Evropský den boje proti obezitě v Asklepionu

"Oslavte" Evropský den boje proti obezitě v Asklepionu
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

21. května 2011 si celá Evropa připomíná Den boje proti obezitě. Nadváhou či obezitou totiž v Evropě trpí více než polovina dospělých. Většina z nich pak na následky těchto civilizačních chorob umírá. Asklepion s těmito alarmujícími čísly aktivně bojuje komplexním programem vyšetření a terapií.

 Hubnutí je celoživotním úkolem - či možná spíš zbožným přáním - mnoha z nás. Trvale zhubnout a zdokonalit postavu a hlavně si svoji váhu potom udržet, se ale podaří jen  málokomu. Proč?

Začínáme s hubnutím!

Problém je v tom, že lidé hubnutí neřeší jako komplex mnoha faktorů,“ říká Iva Veselá, nutriční terapeutka Asklepionu – Kliniky a institutu estetické medicíny, a dodává, „pro snížení nadváhy dělají vždy jen jednu věc – buď drží dietu, nebo cvičí, svěří se plastickému chirurgovi nebo kosmetičce.

Skvělého výsledku ale lze dosáhnout jedině účinnou, individuálně postavenou kombinací všech těchto procedur a pod odborným vedením!“ Kde jinde než v Centru hubnutí v Asklepionu, pod jednou střechou největší kliniky estetické medicíny v Evropě.

V ordinaci internisty MUDr. Milana Lexy provedou nejprve cílený zdravotní screening zaměřený na redukci hmotnosti, anti-aging i diagnostiku interních onemocnění, onemocnění pohybového aparátu či poruch látkové výměny.

Plán na míru

Zajistí i případné předoperační vyšetření. Jedině pokud znáte podrobně svůj zdravotní stav, můžete se věnovat hubnutí bez rizika! V dietologické poradně Asklepionu pak už čeká nutriční terapeutka. Po vstupní konzultaci provede komplexní tělesnou analýzu a biochemickou analýzu krve. Zanalyzuje jídelníček, stravovací i pohybové návyky klienta.

Sestaví individuální výživový plán, pomůže s orientací v potravinách, nutričních hodnotách, doporučí vhodné recepty. V péči zůstává klient nadále i v průběhu redukčního programu. Až dvacet kilogramů mohou zhubnout klienti s balonkem BIB v žaludku či po aplikaci botulotoxinu do žaludeční stěny!

Jde o nechirurgické metody léčby obezity. Balonek částečně zaplní žaludek, botulotoxin omezí pocit hladu. Pocit sytosti se dostaví i při konzumaci malého množství potravy.  Hubnutí je proto zcela přirozené. Podmínkou úspěšné terapie je úzká spolupráce s dietologem.

Dojde i  na kůži

Po razantním zhubnutí, ale i po klasické liposukci, vám může zůstat na těle povislá kůže. Jednou z nejúčinnějších metod je laserová liposukce. Nejen že odstraní tuk, ale současně vypne kůži a vyhladí celulitidu.

Větší množství povolené kůže odstraní abdominoplastika. Po chirurgických zákrocích se doporučuje pokračovat sérií ošetření bodyformingovými přístroji. Ultrazvuková masáž pomocí přístrojů Dermosonic, Aerosonic nebo Gelex rozrušuje tukové vrstvy, zpevňuje pokožku a udržuje žádoucí a dokonale zformovanou siluetu.

Radiofrekvenční terapie MIDAS kombinuje účinky infračerveného světla a radiofrekvence, které zahřívají a stahují kolagen v kůži a navíc odbourávají tukové vrstvy. Systém LPG maximalizuje metabolismus kůže, odstraňuje tuk z podkoží a urychluje tok lymfy.

V případě, že si klient není stoprocentně jistý, zda jsou pro něj nutriční poradenství a další zákroky vhodné, může před samotným programem využít krátké návštěvy, kde probereme jídelníček, stravovací návyky, provedeme tělesnou analýzu a poté si určíme další potřebné kroky. Jde v první řadě o zdraví!“ uzavírá nutriční terapeutka Iva Veselá.

 

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma