Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Olej z konopných semen - super potravina pro krásnou pokožku

Olej z konopných semen -  super potravina pro krásnou pokožku
zdroj: tisková zpráva

Za studena lisovaný olej z konopných semen je nejen zdravou a chutnou potravinou ale i ceněnou surovinou pro farmaceutický a kosmetický průmysl. Konopná semínka jsou přirozeně bez obsahu canabinoidů – tedy i THC. Konopný olej je proto vhodný a bezpečný pro děti i dospělé.  Olej obsahuje všech 8 esenciálních mastných kyselin. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a unikátnímu poměru mezi Omega 6 a Omega 3 (3:1) je konopný olej jedinečným zdrojem „zdravých tuků“.

To jsou jen některé z benefitů konopného oleje jako kosmetické suroviny.  Optimální zastoupení mastných kyselin, přirozený obsah antioxidantů, vitamínů, hydratační účinky, velmi dobrá vstřebatelnost – Kosmetika s konopným olejem se snadno vstřebává, přispívá k udržení a obnově kožního filmu, tím posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Při pravidelném používaní posiluje přirozené regenerační schopnosti pokožky, působí jako prevence předčasného stárnutí, mírní vznik vrásek. Je proto vhodný také pro dětskou a citlivou pokožku. Správně zvolené konopné kosmetické přípravky mohou být řešením pro každodenní dlouhodobou péči o pokožku s projevy akné, lupénky, atopie a ekzémů. Velmi dobré účinky při péči o namožené svaly, šlachy a klouby vykazují speciální masážní gely a masti s konopným olejem a extraktem.

Představujeme NOVINKY české firmy Annabis

BALCANN regenerace kůže

Bio konopná mast s obsahem 44 % konopných složek je vhodná k pravidelné péci o suchou, podrážděnou pokožku se sklony k šupinatění. Balcann je vhodný i k péči o podrážděnou pokožku v oblasti plenek. Díky tomu zanechává pokožku miminek zklidněnou a hydratovanou. Obsahuje účinné látky, např.: konopný olej a extrakt z konopných semen, santalové dřevo, cedr atlantský, levandule lékařská, myrta obecná, vitamín E.

BALCANN DUBOVÁ KŮRA praskliny pokožky

Bio konopná mast s obsahem 43 % konopných složek je vhodná k péči o pokožku se sklonem k podráždění, prasklinám pokožky a kůži po hemeroidech. Obsahuje účinné látky, např.: konopný olej a extrakt z konopných semen, dubová kura, rakytník řešetlákový, vitamín E, panthenol, myrta obecná.

DOLORCANN klouby, svaly, šlachy

Bio konopná mast s obsahem 52 % konopných složek přináší prostřednictvím masáže kůže rychlou úlevu a uvolnění při svalové únavě i při obtížích pohybového aparátu. Obsahuje účinné látky, např.: konopný olej a extrakt z konopných semen, eukalyptový olej, hřebíkovec kořenný, levandule lékařská, rozmarýn lékařský, vitamín E.

Fotolia_145619620_Konopí olej_M zdroj: tisková zpráva

5 DŮVODŮ PROČ ZVOLIT PRODUKTY ANNABIS

  • Šetrná přírodní & BIO kosmetika
  • Bezpečné, s přírodním složením
  • Víte co používáte a chráníte životní prostředí
  • Vhodné pro všechny věkové kategorie
  • Používáme 62 různých bylin a přírodních látek

Veškerý sortiment a více informací zde www.annabis.cz

FB: https://www.facebook.com/annabis.cz/

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma