Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Nový pár českého šoubyznysu? Aneta Langerová randí s Olgou Špátovou

Nový pár českého šoubyznysu? Aneta Langerová randí s Olgou Špátovou
zdroj: tisková zpráva

Populární zpěvačka prý randí s Olgou Špátovou, autorkou dokumentu Oko nad Prahou! Aneta Langerová, jejíž soukromý život je častým terčem bulvárního tisku, překvapila "výběrem" partnerky.

Ani hudba a film k sobě nemají daleko, a tak si Aneta Langerová od ředitelky hudebního vydavatelství, a později herečky odskočila k režisérce Olze Špátové, se kterou v současné době prožívá milostný románek.

Špátová ale v minulosti měla vztahy i s muži a protože sama vypadá více žensky, je to zřejmě právě ona, kdo Langerovou v posledních měsících ovlivňuje natolik, že se zpěvačka oproti minulosti obléká výrazně ženštěji. S odhalením přišla bulvární média, ani Langerová, ani Špátová ovšem svůj vztah nepotvrdily, což se dalo samozřejmě čekat.

Langerová svůj vztah s téměř o generaci starší manažerkou hudební firmy tajila skoro rok. Prozrazení se snažila předcházet tím, že obě do bytu, ve kterém spolu bydlely, chodily v několikaminutových rozestupech a společně do bytu chodily jedině v noci, když si myslely, že se nikdo nedívá. Vztah Langerové se Špátovou ale jistě není žádnou senzací, protože zpěvačka od svého odhalení už svou sexuální orientaci netají a nezbývá, než jí v novém vztahu popřát více štěstí, než měla v těch minulých.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma