Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Nové programy ČPZP: podpora kojení i výuky plavání

Nové programy ČPZP: podpora kojení i výuky plavání
Manažerka mateřství patří k nejoblíbenějším programům ČPZP | zdroj: tisková zpráva

Zvažujete změnu zdravotní pojišťovny? Teď je nejlepší čas, vybrat si tu pravou. Například pojišťovnu s 25letou tradicí, která do nabídky svých preventivních programů promítá přání klientů.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) vychází vstříc klientům, kteří kladou důraz na nejrůznější benefity, jako je příspěvek na očkování, speciální vyšetření nebo pobyty pro děti. Nyní se pojišťovna rozhodla, že nabídku preventivních programů obohatí o zcela nové produkty a u nejoblíbenějších preventivních programů navýší finanční příspěvky.

„Dobrou zprávou pro naše klienty je, že navyšujeme příspěvky pro matky po porodu, na organizované plavecké kurzy a rozpočet oblíbeného programu Plavání zdarma či za zvýhodněnou cenu,“ upřesňuje tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová. Právě zmíněné bezplatné či zvýhodněné plavání patří u klientů ČPZP k velmi oblíbeným programům, a tak se již nyní mohou těšit na podzim: „Pro klienty opět chystáme v podzimních měsících program Plavání ve vybraných bazénech zdarma nebo za zvýhodněnou cenu. Příspěvek je realizován formou volného vstupu nebo slevou na vstupném a permanentkách ve vybraných obdobích,“ pokračuje ve výčtu benefitů Elenka Mazurová.

Navýšení příspěvku se dočkal i příspěvek na plavecké kurzy pro děti do věku 8 let včetně. Původních 500 Kč bylo zvýšeno na 1 000 Kč na kurzy organizované školkami, školami či jinými institucemi.

baner tiscali 653x367 Příspěvky od ČPZP ocení zejména maminky a jejich děti | zdroj: tisková zpráva

Příspěvky pro zdraví

Na prevenci proti závažným a civilizačním onemocněním lze u ČPZP čerpat až 1000 korun. Dárci krve a krevní plazmy získávají vitaminy po každém odběru a ti nejaktivnější dosáhnou na příspěvek až 6000 korun. Částku až 500 korun lze čerpat na sportovní prohlídku a stejnou částku lze využít na ortodontická rovnátka pro děti a mládež. Na posílení imunity dětí budou i letos na pobočkách ČPZP, kterých je mimochodem 111, vydávány zdarma oblíbené multivitaminy.  Rodiče dětí ve věku od 3 do 15 let je mohou vyzvedávat od října do prosince.

tiscali 653x367_86521915 ČPZP podporuje zdravý rozvoj dětí | zdroj: tisková zpráva

Až 1000 korun pro ženu po porodu

ČPZP pamatuje i na těhotné ženy a maminky. Novinkou v nabídce pro ženy je nový produkt -  Žena po porodu, v rámci, kterého může pojištěnka čerpat příspěvek až do výše 1000 Kč.  Tato novinka doplňuje nejoblíbenější produkt ČPZP Manažerka mateřství. V rámci produktu Manažerka mateřství ČPZP přispívá na těhotenské kurzy i nadstandardní vyšetření a péči. Dále přispívá již narozenému dítěti, a to na produkty pro zdravý rozvoj dítěte, nebo na cvičení dětí do 2 let. „Pokud sečteme všechny příspěvky, které mohou obdržet ženy, které očekávají narození dítěte, získají u ČPZP 3000 Kč, což už podle našeho názoru stojí za to zvážit, zda být či nebýt u České průmyslové zdravotní pojišťovny,“ dodává mluvčí Elenka Mazurová.

Přihlásit se k ČPZP můžete jednoduše on-line na https://www.cpzp.cz/205, nebo na kterékoli pobočce této zdravotní pojišťovny do 30. září 2017. Benefity u ČPZP pak můžete začít čerpat již od ledna příštího roku. Přidejte se k 1 244 000 pojištěnců ČPZP, třetí největší zdravotní pojišťovny, které v posledních letech přibývá ročně přes 25 tisíc klientů. Těšíme se na vás!

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma