Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Nevíte, kudy kam? Objevte sílu kokosu

Nevíte, kudy kam? Objevte sílu kokosu
zdroj: tisková zpráva

Kokos je už od pradávna považován za superpotravinu. Legendy říkají, že bychom na světě přežili jen díky němu. Díky nové české značce Wild & Coco si jeho zázračné účinky můžete dopřát třeba v podobě veganského jogurtu, nebo sebrat odvahu na kokosový detox.

Podzim. Doba, kdy příroda odhazuje listí, a všechno se stahuje pod zem, dovnitř. Čas usebrání, který naši předci využívali, aby se zamysleli, co je pro ně v životě podstatné. Co chtějí nechat za sebou a co si naopak vzít do nového roku. Možná také příležitost k podzimnímu úklidu, a to nejen našeho materiálního domova, kde budeme v chladných měsících trávit více času, ale také ke gruntování našeho těla. Dopřejte mu tu nejlepší péči s prémiovými kokosovými produkty Wild & Coco.

Naprostou novinkou na českém trhu je veganský kokosový jogurt Yoguard. Narozdíl od běžného jogurtu je úplně bez laktózy, takže se hodí i pro alergiky. Přesto má lahodnou krémovou texturu a obsahuje miliardy přátelských bakterií. Navíc si ho snadno vyrobíte i sami doma. Stačí kokosová voda, dužina a balíček probiotik.

Máte-li odvahu, zkuste detox. Těch v dnešní době existuje spousta. Od čištění střev klystýrem až po komplexnější čištění těla půstem nebo kúrami. Desetidenní 100% přírodní kokosový detox Wild & Coco pročistí žaludek i střeva a nastartuje v těle zdravé spalování tuků. Kokosová voda je svým složením velmi podobná krevní plazmě, je plná antioxidantů a tělo odkyselí. Navíc ho vyčistí od toxinů nasbíraných během celého roku, nebo dokonce let.

wildcoco zdroj: tisková zpráva

Jak přesně takový detox vypadá?

  • Pevnou stravu nahradíte na 10 dnů panenskou kokosovou vodou s mladým ječmenem. Vodu (tu běžnou), kterou budete pít, necháte přes noc odstát a dochutíte ji kokosovým octem či citronem. Zubní pastu vyměníte za kokosový olej.
  • Pozvete do svého života více pohybu. Pár pozdravů slunci, krátký běh, šlapání na rotopedu, dřepy nebo skoky na místě. Stačí několik minut, ale čím déle budete cvičit, tím lépe. Zároveň si každý den dopřejete střídavou sprchu (teplou a pak studenou), ideálně zajdete i do sauny.
  • Ráno a večer okysličíte tělo jednoduchým dechovým cvičením, které vychází z tzv. Wim Hofovy metody. Doporučujeme také lehkou digitální dietu – po osmé hodině večerní omezte práci s počítačem a mobilem. Naučíte se také více a lépe odpočívat.

wildcoco zdroj: tisková zpráva

Přestože zvládnout desetidenní půst není nic jednoduchého, výhod, které detox přináší je nespočet. „Kokosový detox byl to nejlepší, co se mi přihodilo! Cítím se naprosto výborně, tělo se opravdu pročistilo a zmizelo dokonce onemocnění kůže, které pro mě bylo velmi nepříjemné. Jako bonus také zmizelo pár kil, která se za poslední měsíce vloudila nezdravým mlsáním, na které už teď po detoxu nemám vlastně vůbec chuť. Těším se, že si detox na jaře zopakuji,” podělila se o své nadšení blogerka Kateřina Lambert z Blondeblog4u.

Díky pohybovým a dechovým cvičením se rozproudí energie v těle, a to i bez jídla, přestože to zní neuvěřitelně. Detox důkladně pročistí a rozjasní pleť a může pomoci při léčbě mnoha kožních problémů (to ale vždy proberte se svým lékařem). Navíc se vám všechny nové návyky, které si během detoxu osvojíte, budou hodit i poté, co očistu dokončíte. A uleví se vám i na duši: při detoxu se tělo i mysl rychleji dostávají do snové fáze, kde si nejlépe odpočinou, a tím se prohlubuje a zkracuje spánek. Uvolní se také potlačované emoce a možná se tak konečně naučíte lépe vnímat své tělo a poslouchat jeho signály a potřeby.

Yoguard i kokosovou detoxikační kúru od české značky Wild & Coco objednáte na www.wildandcoco.com.

Zdroje:
komerční sdělení / PR

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma