Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Neděle plná zábavy v režii Nadačního fondu Šestý smyl

Neděle plná zábavy v režii Nadačního fondu Šestý smyl
zdroj: tisková zpráva

Velká zábavná show pro všechny věkové kategorie vypukne v neděli 20. května od 13 hodin v areálu České zemědělské univerzity v Suchdole, Kamýcká 129. Za dobrovolné vstupné určené na charitu si hodně užijete.

Na 4. ročník Letního dne s Nadačním fondem Šestý smysl vás zve nadační fond a studenti ČZU, jako spolupořadatelé. Magnetem této sportovně charitativní akce bude fotbalový zápas známých osobností týmu Top Real Praha, s týmem Nadačního fondu Šestý smysl. V týmech pravidelně nastupují: Ivan Trojan, Jakub Štáfek alias Julius ,,LAVI“ Lavický, David Novotný, Jaromír Bosák, Vojtěch Dyk, Ladislav Hampl, Leoš Noha, David Suchařípa, Petr Vondráček, Daniel Pudil, Roman Bednář, Alexandr Salák, Vojta Záveský, Jiří Panzner, Pavel Nečas, členové Tata/Bojs. A jako vzácný host - Dominik Hašek, zlatý hokejový brankář.

Akce v suchdolském areálu startují již od 13 hodin. Pro malé umělce bude připravena řada workshopů, na kterých si namalují obrázky na sklo, zkusí vyfouknout co největší bublinu nebo nahlédnou pod pokličku čaroději v kouzelnickém stánku a zkusí rozluštit jeho zábavné hlavolamy. V areálu bude připravena výuka chození po laně (Slackline). Velkou atrakcí pro děti i dospělé bude trenažér plachetnice, na kterém si každý potenciální námořník vyzkouší její řízení na souši. O dětské úsměvy se postará oblíbený klaun se svou balonkovou show, děti se pak vyřádí na skákacích hradech či při fotbale v zorbovacích koulích.

Nebudou zde chybět ani soutěže o ceny. Hezký dárek si děti mohou odnést z přetahování lanem, skákání v pytli, házení na plechovky, lukostřelby či airsoftu a na dalších atrakcích. Na památku si zájemci budou moci pořídit hezkou fotografii v připraveném fotostánku.V rámci sobotního odpoledne nebude chybět autogramiáda slavných osobností a je připravena řada dalších zajímavostí a atrakcí.
Stačí jen přijít a za kupu zábavy přispět do charitativní kasičky a pomoci v efektivní léčbě pětileté Zuzance. Obrovské poděkování patří skupině Tata/Bojs, která již předem vložila do této kasičky celý výtěžek svého květnového koncertu v Celetné ulici. Přidat se může i vy.

Zuzanka je pětiletá holčička, která zůstala na úrovni půlročního dítěte.Již od tří týdnů byla sledována neurologem a v 7 měsících jí diagnostikovali epilepsii, která zastavila vývoj. Kortikoidová léčba fungovala jen měsíc a po té lékařka diagnostikovala tzv. Rettův syndrom.“, vzácné neurologické onemocnění vázané na X chromosom. Zuzanka je veselá a aktivní holčička, má ráda hudbu, vodu, vycházky, houpačku, světýlka a nyní začíná objevovat chutě a vůně. Zuzance z výtěžku akce pořídíme rehabilitační polohovací kočárek.

Informace o nadačním fondu naleznete na: www.nfsestysmysl.cz

Nejjednodušší doprava na letní den v neděli 20. května:

Do areálu České zemědělské univerzity se dostanete autobusem č. 107 nebo 147 ze stanice u metra Dejvická. Vystoupíte ve stanici Kamýcká! Pokud plánujete přijet autem, je možné využít parkoviště u koleje JIH!

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma