Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Navštivte Urban Combat! Parta opilců už vás nerozhodí!

Navštivte Urban Combat! Parta opilců už vás nerozhodí!
zdroj: Profimedia

Jen málo stačí, aby se z příjemně stráveného večera stala vaše noční můra. Konflikt se zloději v tramvaji, setkání s fotbalovými výtržníky po prohraném zápase, napadení na koupališti u vody, hromadná bitka na svatbě či na diskotéce, napadení při venčení psa, parta opilců, kteří pokřikují na vaši přítelkyni. Jedna věc je nácvik technik ve sterilním prostředí tělocvičny s kamarády a druhá věc je jejich použití v reálném prostředí pro snížené viditelnosti a vysokém stresu.

Po městském krav maga kempu, první akci svého druhu v Česku, už bude si budete vědět rady. International Krav Maga Federation pořádá ve dnech 11. až 13. května Urban Combat 2012, extrémní akci zaměřenou na sebeobranu v reálném prostředí. Tři dny nabité intenzivním tréninkem pod vedením nejlepších českých intruktorů včetně ředitele české pobočky IKMF Michala Otipky (Graduate 5 – nejvyšší stupeň v česku), Romana Musila, viceprezidenta IKMF ČR, mistra světa v kickboxu Ondřeje Moravce, bývalého člena Francouzské cizinecké legie Filipa Timbarise a instruktorů policie a armády.

Drily sebeobranných technik izraelského bojového systému krav maga, které si vyzkoušíte na Urban Combat 2012, jsou koncipovány na řešení kritických situací v prostředí velkoměsta. Jeho absolventi budou připraveni reagovat na konflikt s ozbrojenou i neozbrojenou osobou v restauraci a baru, ve stísněném prostoru budovy - chodba, výtah, schodiště, v bazénu a kolem něj, v prostředku městské hromadné dopravy, seznámí se s principy ochrany třetí osoby a v neposlední řadě si vyzkouší taktiku při napadení v noci za snížené viditelnosti, zajištění a eskortu problémové osoby.

Osmnáctihodinový trénink

Urban Combat je osmnáctihodinový intenzivní trénink pro všechny zájemce o tento nejučinější sebeobranný bojový systém na světě. Předchozí zkušenost s bojovými sporty je výhodou, ale není podmínkou. Městský kemp je vhodný i pro ženy. Účast je podmíněna plnoletostí a čistým trestním rejstříkem.

Krav maga je sebeobranný bojový systém založený na snadno zapamatovatelných, ale velmi efektivních technikách vycházejicích z instinktivních reakcích. V Izraeli ho založil ve 40. letech minulého století emigrant z Československa Imi Lichtenfeld (Šampion v boxu, zápase a gymnastice) ho vyvinul původně pro armádu vznikajícího židovského státu. V 70. letech ale krav maga upravil pro civilisty a bezpečnostní složky. V posledních letech tento bojový systém pronikl i do akčních filmů, používá ho například Matt Damon alias Jason Bourne, Jennifer Lopez coby manželem týraná žena ve snímku Dost nebo tři agenti Mossadu bojující v filmu The Dept (Dluh) s bývalým nacistou.

Více o Urban Combat 2012

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma