Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Naučte se s holkama mluvit!

Naučte se s holkama mluvit!
zdroj: tisková zpráva

I když neradi posloucháte řeči o šminkách a té tlusté spolužačce, někdy s holkama mluvit musíte. A nemusíte trpět!

Já vím, že je otrava neustále a non-stop vnímat, co do vás ta vaše hustí. Vím, že většinu těch slov vnímáte jako bzučení, protože neobsahují důležité informace. Ale pokud chcete mít ve vztazích klid, naučte se alespoň pár základních věcí, jak mluvit s holkama a neztratit zdravý rozum.

Jaký jsi měla den, drahá?

I když je vám jedno, že ji vytočil profesor, že šéfová je husa a u Bati mají skvělé balerínky, zkuste alespoň pět minut poté, co se setkáte, projevovat zájem o to, co vaše polovička ten den dělala. Důvod je prostý: holky si potřebují postěžovat a sdílet zážitky. Když se z toho vykecá během prvních pár minut, už bude schopna vést regulérní dialog, bude se zajímat i o vás a vy se konečně dostanete k tomu, co vás zajímá.

Přikyvujte

Pokud nezabere první bod, naučte se prostě přikyvovat. I domnělý zájem je lepší, než očividný nezájem. Ale uvědomte si, že někdy vám říkáme fakt důležité věci, například to, že vaše maminka má příští týden narozeniny a je třeba koupit dárek. Praxe vás naučí rozlišovat mezi plkáním a sdílením důležitých informací.

Máš pravdu...

Jakoukoli její smršť stížností a nadávek zastavíte, když jí řeknete, že má pravdu. sebere jí to vítr z plachet. Když to na mě použije ten můj, přijde mi trapné mu i nadále vyčítat, že udělal něco špatně. Přiznal chybu, vyhrála jsem, je klid. Alespoň v mé hlavě.

Máme taky ego!

Jak se už malé holčičky od dětství učí, že mají chlapy chválit, i my chceme pochvalu. Taky máme ego, které chce slyšet, že jsme vaše nejlepší milenka, nejkrásnější holka, nejvíc  sexy slečna vbaru. Chceme vědět, že dobře řídíme, skvěle vaříme, že vidíte uklizený byt, že tušíte, že máme nějaké jiné vlasy (jo, už nejsem blondýna, ale bruneta!). Nestačí být stejně dobrá jako někdo nebo druhá nej... Ne, jsme princezny, chceme, abyste se tak chovali...

Mlč, miláčku...

Protože jsme stvoření užvatlaná, klidně nás občas zastavte. Někdy si neuvědomíme, že meleme už pět minut o tom samém. V tom horším případě už mluvíme během dvaceti minut o pětatřicátě věci, které vás nezajímá. Zastavte nás, nechceme být ukvokané slípky, taky potřebujeme mantinely.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma