Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Nad Zemí proletěl asteroid a v Paláci Žofín zazářila nová Miss sestra 2012

Nad Zemí proletěl asteroid a v Paláci Žofín zazářila nová Miss sestra 2012
Miss sestra Markéta Jirásková (uprostřed) | zdroj: We Make Media

Sestřičky známe hlavně v jejich sesterských uniformách, ale ony se umějí změnit k nepoznání. Přesvědčit se o tom mohli i účastníci již 4. reprezentačního plesu sester pod heslem Sestry na sál!, který se konal 15. 2. 2013 na pražském Žofíně.

V sesterském se objevilo jen pár postav na pódiu, jinak oči přecházely z krásných plesových rób a jejich nositelek. Odborná porota v čele s doc. MUDr. Bohuslavem Svobodou, CSc., primátorem hlavního města Prahy, neměla vůbec jednoduchou práci, když měla zvolit Miss sestru, tedy sestřičku s velkým S složeným z 5 malých, takovou, aby byla: sympatická, srdečná, spolehlivá, společenská a stylová. Ale všichni její členové se svého úkolu zhostili se ctí.

A tak mohla loňská vítězka soutěže – Petra Hladíková – předat korunku nové Miss sestře a zároveň Miss sestře sympatie – Markétě Jiráskové z FN Motol, 1. vicemiss se stala Monika Hubáčková z FN Brno a titul 2. vicemiss získala Veronika Černá z Orlickoústecké nemocnice.

Kromě radosti z korunek si vítězky odnášely hodnotné dary od partnerů soutěže. Spokojení byli ale všichni, kteří si na ples sester přišli zatančit. Bohatý program uváděný Vojtou Bernatským a Jitkou Čvančarovou byl zárukou dobré zábavy.

A tak se můžeme jen těšit, čím nás pořadatel plesu – Česká asociace sester – a jeho organizátor – společnost We Make Media, s. r. o. – překvapí zase za rok, na 5. reprezentačním plese sester.

Zdroje:
http://misssestra.cz/

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma