Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Na kole elegantní a chic

Na kole elegantní a chic
zdroj: tisková zpráva

Nerada cestujete v přeplněných tramvajích? Nechcete trávit čas v zácpách? Vyzkoušejte cestování městem na kole. Ušetříte čas a přitom elegantně spojíte příjemné s užitečným – spálíte při cestě velmi snadno pár kalorií a zlepšíte svou kondici.

Nechte vyniknout eleganci a osobitý styl

Nejen v zemích Beneluxu, ale i dalších metropolích západní Evropy patří jízda na kole k nepostradatelné součásti života. Cestování na městských bicyklech je rychlé, pohodlné a představuje svobodný a aktivní životní styl. Dámy i pánové přitom dbají i na to, jak na svém jízdním kole vypadají. Městské kolo je praktickým dopravním prostředkem ale i módním doplňkem, který podtrhne nezávislou image mladé ženy, eleganci dámy či ležérní styl moderního měšťáka.

Kdo hledá jedinečnost a osobitost, ocení retro kola, která jsou inspirována bicykly holandského typu. Jejich předností je snadné nastupování a pohodlná vzpřímená jízda, která nezatěžuje záda ani ruce.

KolosNo1 zdroj: tisková zpráva

Přizpůsobte své kolo vlastní image

Každý jsme jiný, nechceme se stát průměrem. Retro kolo Kolos nabízí možnost svobodné volby a individualizace. V přehledném konfigurátoru si pohrajete jak s výběrem barvy rámu a plášťů, tak i volbou řidítek, sedla, rukojetí a celé řady dalších komponentů. Vyzkoušejte online konfigurátor jízdních kol Kolos a navrhněte si bicykl, který bude jedinečný jako vy sama. Jízdní kola Kolos sluší všem bez ohledu na věk! S outfitem navíce můžete experimentovat. K retro bicyklu lehce sladíte sukni, letní šaty i úzké kalhoty a sako.

Vyražte i vy na kole. Pravidelná jízda na kole pomáhá udržet štíhlou linii a přispívá k pozitivní náladě. Buďte i vy fit a chic!

www.kolosbikes.com

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma