Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Muži narození ve znamení Blíženci: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Blíženci: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Blíženec?

1. Nesnažte se ho na sebe připoutat, to je rychlá cesta k tomu, aby vás opustil. Nesnáší omezení. Neopovažte se mu pročítat emaily nebo sms v telefonu.  Pokud se ve vztahu bude cítit jako v pasti, nesvobodně, nepochopen, manipulován a podezírán, tak začne mít únikové myšlenky. Od myšlenek je krůček k jejich realizaci. Nebude mu činit problém žít přelétavě, jako motýl z květu na květ.

2. V žádném případě se nepokoušejte ho izolovat od lidí, přátel, společnosti. Nadevše miluje lidi a sociální kontakt. Ve společnosti vyniká jeho schopnost brilantní komunikace, vtip, společenská obratnost. Cítí se tam jako ryba ve vodě.

3. Zvykněte si na to, že s tímto mužem není nikdy nic jisté. Je vrtošivý, náladový, proměnlivý i aprílové počasí je v dubnu stabilnější než-li muž znamení Blíženců.

4. Naučte se rozpoznávat, kdy přemýšlí a v tom okamžiku neočekávejte a především nevyžadujte žádnou odpověď. Často uniká do svého světa myšlenek, pojmů, systémů, struktur….

5. Respektujte jeho potřebu mít dvě práce, dva koníčky, dvě auta, dva domy, dvě děti, dvě konta, dvě dovolené, prostě všechno potřebuje mít dvakrát. Potřebuje dvě lásky, takže i vy musíte být dvojaká neměla byste nikdy zevšednět a ustrnout ve vývoji !

6. Nežije jednotvárný život, s tímto mužem je to jako na kolotoči. Každý den prožijete s jednou z jeho podob. Změna je život.

7. Staňte se mistry v odčítání a předvídání, protože jeho dvojsmyslné jednání vždy zastírá pravý úmysl. Dokáže se během vteřiny proměnit a naprosto přímočaře a jednoznačně vyjádřit svůj požadavek. Pokud si na tuto jeho vlastnost nezvyknete, často vás může mrazit v zádech nebo se vám podlomí kolena.

8. Nedávejte svému partnerovi nikdy najevo všechny své city, náklonnost, sympatie a lásku. Udržujte ho v mírné nejistotě, provokujte neustále jeho zájem, překvapujte ho stále novými originálními nápady, proměnami. Měl by vědět, že dokážete prožít život jen s ním, ale že se umíte sama o sebe postarat, máte také svůj život a nespoléháte se na něho, tak si zaručeně zajistíte celoživotního přítele, milence, muže, partnera a především věrného manžela, který vám snese modré z nebe.

9. Pěstujte duševní svěžest. Bude na vás obdivovat vaši vzdělanost, sečtělost, důvtipnost a originalitu při řešení problémů. Pečujte o rodinnou knihovnu, nikdy by doma neměli chybět žádné knižní novinky, denní tisk a důležité časopisy ze všech jeho oblíbených oborů.

10. I ten netvrdší ledovec roztaje, když zvolíte ten správný plamínek, váš Blíženec potřebuje trpělivost, pochopení, souznění, splynutí. Naslouchejte jeho snům a sněte sen společný, poslouchejte zvučnou hudbu, malujte dvěma štětci na jedno rozměrné plátno… od splynutí duší je krůček k tělesnému souznění.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma