Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Mistr mixu Benji Boko mezi mistry šejkru

Mistr mixu Benji Boko mezi mistry šejkru
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Famózní barmanská soutěž Havana Club Grand Prix 2011 po dvou letech opět v Praze! Její finále se uskuteční v holešovickém klubu SaSaZu Prague 29. září a nejlepším mistrům šejkru přijede zahrát jejich protějšek za gramofony, fenomenální Brit Benji Boko.

DJ a producent, který na sebe strhává pozornost po celém světě, například vystoupením vedle Justice v londýnské O2 aréně, kde hrál před sedmnácti tisícovým publikem. Jeho styl remixování ho také přivedl mimo jiné ke zpěvákovi Faithless Maxi Jazzovi nebo rapperovi Roots Manuvovi.

Video ke shlédnutí.

Podívejte se k DJ pultu a pokud vám ten týpek s afrem na hlavě bude připomínat designéra Maxima Velčovského, můžete si být jistí, že jde o Benji Boko. Jak sám říká: napůl člověk, napůl opičák. A co je na něm nejlepší? Britský showman, který je schopný zmixovat pípání z videoher s hip hopem hraje živě! Používá při tom různé samplery, nebojí se riskovat a je mistrem překvapivých, ale o to zábavnějších setů. "Benji Boko je budoucnost!" prohlásil o něm známý britský DJ Yoda.

Letos v červnu Benji Boko vydal své debutové album Beats, Treats & All Things Unique, výbušnou směs plnou elektroniky, funku a trip-hopu. Producent posluchače nechá svést na pořádně divoké horské dráze, čítající 19 zastávek, na které si dělá legraci i z amerického prezidenta Obamy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Díky výjimečnému nadání se Benji Boko představil ve většině světově vyhlášených klubů a všimli si ho i lidé od reklamy, což pro každého umělce bývá razítkem úspěchu. Jeho hudba pomáhá prodávat napříkad mobilní telefony.

Poslechněte si ukázku.

Koncem září se Benji Boko postará o atmosféru skvělé noci 7. ročníku Havana Club Grand Prix 2011, na kterou je vstup zdarma a vynikající rum Havana Club poteče proudem.

Havana Club Grand Prix je největší barmanská soutěž v Česku. Její finalisté se utkají v takzvaném flair bartendingu, tedy barmanské exhibici a mixologii. Vítězové ze SaSaZu Prague odejdou s tučnou odměnou a letenkou na Kubu, kde vzniklo mojito a také se uskuteční světové finále této barmanské soutěže.

A to nejlepší na závěr: vstup je zdarma a drinky od 50 CZK !!!

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tešíme se na Vás 29. září od 18:00 hod.!

Více naleznete na www.havanaclub.cz a www.benjiboko.com.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma