Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Miss Chlebovská sbalila brankáře Pavelce

Miss Chlebovská sbalila brankáře Pavelce
zdroj: tisková zpráva

A je to tady! Úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská se poprvé objevila na veřejnosti s hokejovým brankářem NHL Ondřejem Pavelcem. Stalo se to jen pár týdnů poté, co se oba zúčastnili benefice k uctění památky tragicky zesnulého hokejisty Karla Rachůnka, která se konala v Uherském Hradišti.

Místem setkání se stala restaurace LePatio v centru Prahy, kde pro oba připravila šéfkuchařka podniku Sophia Smith osmichodové degustační menu včetně vín pečlivě vybraných sommelierem.

Tereza i Ondřej si pochutnávali na vybraných lahůdkách jako jsou smažené krevety s červeným chilli, krabovi v ústřičné omáčce, pečené kachně v pálivé ostré thai kari omáčce, hovězím na indonéský způsob či klasickém anglickém datlovém pudingu s karamelovou omáčkou.

„S Ondrou jsme přátelé a proto jsem byla ráda, že šel se mnou. Náramně jsme si pochutnali a měli jsme si co povídat. Asijskou kuchyni jsem si oblíbila již na zahraničním soustředění v Thajsku a jsem ráda, že jsem mohla ochutnat něco nového z tohoto koutu světa. Nejvíc mě zaujala pečená kachna v pálivé ostré thai kari omáčce s černou rýží,“ svěřila se Tereza.

V nejbližších dnech se Terezka zúčastní akce v Uherském Hradišti, kde usedne v porotě
a spolu s ostatními vybere nejkrásnější dívku tohoto města. Čeká ji také návštěva karlovarského filmového festivalu, kde předvede modely multibrandového butique Obsession. Dále módní přehlídka návrhářek Dominky a Jarky Sedláčkových. Ve svém nabitém programu nepodceňuje ani přípravu na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe 2012, která se bude konat na podzim. Pilně trénuje pod vedením zkušeného trenéra a zlepšuje si angličtinu s rodilým mluvčím.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma