Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Kdo je dnes módní ikona?

Kdo je dnes módní ikona?
zdroj: tisková zpráva

Módní ikony jsou milované i nenáviděné, každá by chtěla být jako ony a skoro žádná jim to nepřeje. Módní ikony jsou vždy chick a neotřelé. Kdo je to dnes?

S příchodem seriálu Gossip Girl přišla jedna taková, a ne ledajaká. Blake Lively. Je nádherná, má krásnou postavu, hraje ve skvělém seriálu, vždy má přítele a ještě ke všemu plnou skříň oblečení. Jestli jsem se kvůli někomu zamilovala do bílých něžných halenek, jemných šatů a blonďatých vlasů, tak pak jen kvůli ní. Když se ona obarví na zrz, kadeřnice mají do dvou hodin nedostatek barvy, když si ona vezme nezkombinovatelné, hned je nový výstavní outfit.

Další profesionálkou v oblékání je bývalá Posh Spice, Victoria Beckham. Začala v miniaturních latexových a kožených kostýmcích a dotáhla to až na symbol elegance pro celý svět. Stala se z nímódní návrhářka první třídy a všechny módní časopisy  vždy hladově čekají na to, co si exSpice vezme zase na sebe. Čas od času na svém Facebooku zveřejňuje modely pro sebe a pro svou dceru, které zkombinovala, aby vzájemně na akcích ladily. Tomu se říká vášeň.

Katy Perry, další jméno ze seznamu in celebrit. Tmavé vlasy a oči barvy oceli v kombinaci s výrazným líčením tuto zpěvačku dělají velmi výraznou. Někomu se její pastelový styl líbí, jinému ne. Střídá modré vlasy s růžovými a snad nikdy jí neuvidíte v černém oblečení. Pokud se bojíte barev, prohlédněte si její fotky, oproti ní bude každá z nás jako šedá myš. Mohla by nám dodat trochu pestré odvahy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

A aby se neřeklo, přidáme i nějakou tu Češku. Jako první mi přijde na mysl Aňa Geislerová. Známá zrzavá herečka by byla výjimečná už svým vzhledem. Pro někoho, kdo je tak krásný, není už pak těžké být dokonalý v čemkoliv. Ale to pro ni neplatí. Jak všichni ví, Aňa je i velmi úspěšnou návrhářkou, díky módě procestovala celý svět. Na její vkus se dennodenně odvolávají modelky,celebrity, kdokoliv.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma