Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Každodenní maličkosti, které ženy potěší

Každodenní maličkosti, které ženy potěší
Růže | zdroj: ThinkStock

Říká se, že nejlepším přítelem žen jsou diamanty. Ženy si však cení i maličkostí. Ovšem jen těch učiněných z pravé lásky!

Čím nás ženy originálně překvapit, abychom byly šťastné? Někdy opravdu stačí maličkost a ženské srdce zaplesá. Láska by se měla něžnému pohlaví správně vyjadřovat každý den. Dá se dokazovat mnoha způsoby, a to nejen těmi běžnými. Každou z nás samozřejmě potěší, když nás náš milý pozve na romantickou večeři v luxusní restauraci, přivítá nás s plyšovým medvídkem v ruce, koupí čokoládovou bonboniéru nebo nám dokonce daruje vzácný šperk. Existují však i originálnější (přitom obyčejnější a levnější) způsoby, jak dát ženě najevo, že je výjimečná. Jak se vám líbí tato vyznání lásky?

Láska je povzbudivá

Která z nás ráda nemlsá? Pokud je váš přítel dostatečně kulinářsky zručný, naznačte mu, že byste si od něj přála k sobotní snídani oblíbené sladké palačinky s jahodami, šlehačkou nebo marmeládou. Nic neudělá krásnější den než snídaně z lásky. Pokud váš přítel není jako kuchař zrovna nejšikovnější, poproste ho alespoň o ranní kávu. Možná vás překvapí i milým bonusem. Do ušlehané pěny lze snadno vytvarovat srdíčko, a to buď tekutou čokoládou nebo pomocí kakaa.

Snídaně do postele ženě vykouzlí na tváři úsměv hned po ránu.
Snídaně do postele ženě vykouzlí na tváři úsměv hned po ránu.

Láska má uměleckého ducha

Ráno vstanete, jdete si dát sprchu a první, co v koupelně uvidíte, je srdíčko namalované na zrcadle. Je to jednoduchý, ale přesto roztomilý a krásný vzkaz, který vám může vylepšit celý den. Během mrazivého deštivého počasí vám ten samý srdíčkový vzkaz může přítel namalovat i na okno.

Láska je kreativní

Je to jako scéna z amerického romantického filmu – cesta k vaší společné posteli je posypaná malými srdíčky, které vystříhal z barevného papíru, nebo okvětními lístky z rudých růží. Na loži pak čeká ON v sexy póze. Dárek k nezaplacení.

Láska je jednoduchá

V čem? Vždyť ženu potěší i obyčejná květina, kterou má nejraději. Nemusí se ani nutně jednat o obrovský puget červených růží. Sdělte mu nenápadně, jaká květina je vaše oblíbená. Některé z nás mají rády energické slunečnice, jiné něžné kopretiny a další zase barevné tulipány.

Srdíčko na zrcadle nebo okně je jednoduchým, přesto krásným vyznáním lásky.
Srdíčko na zrcadle nebo okně je jednoduchým, přesto krásným vyznáním lásky.

Láska je v maličkostech

Víte, jak nerad sleduje vaše oblíbené romantické filmy, přesto se ale jednou za čas přemůže a podívá se na ně s vámi? Dává přednost sportu před uměním, když ale zjistí, že se ve městě koná výstava vašeho oblíbence Salvadora Dalího, bez řečí a z vlastní iniciativy vás na ni vezme? Sám nejí sladké, ale ví o vás, že se můžete utlouct po čokoládovém dortu, proto vám ho sám upeče? Takový muž je, milé dámy, ideál k nezaplacení!

Láska je krásná

Proto by vám měl váš vlastní půvab připomínat každý den! V pondělí budete mít ty nejzářivější oči, v úterý zase roztomilý nosík k nakousnutí, ve středu hebké rty k zulíbání, ve čtvrtek voňavé vlasy k pohlazení... Každé milé slovo, navíc míněné z lásky, nás ženy potěší.

Idální přítel bude podporovat vaše záliby, i když se od těch jeho liší.
Idální přítel bude podporovat vaše záliby, i když se od těch jeho liší.
 
AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma