Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Jste single a vaše postel je větší než obvykle? Poradíme vám, jak si zlepšit náladu!

Jste single a vaše postel je větší než obvykle? Poradíme vám, jak si zlepšit náladu!
Šťastná žena | zdroj: ThinkStock

Jste už nějakou dobu bez partnera a začíná vás trápit samota? Dobrá nálada v nedohlednu a schází vám energie? Nezoufejte! Není to tak obtížné, jak se momentálně zdá. 

Je třeba začít s vaším nynějším psychickým stavem pozitivně pracovat. Najděte v sobě sílu, překonejte počáteční odpor a i když nepatříte mezi sportovní nadšence, jděte si zaběhat! Pokud se ostýcháte provádět tuto pro vás netradiční aktivitu ve vašem okolí, nasedněte na vlak a popovezte se kousek do přírody nebo tam, kde vás nikdo nezná. Uvidíte, že psychická úleva se projeví téměř okamžitě. Budete mít pocit, že jste zodpovědná sama za své tělo a fyzické úsilí se velmi efektivně odrazí ve vaší psychice.  

Běhání Běhání | zdroj: ThinkStock

Tak, zaběhali jste si, cítíte se unaveně, ale zároveň svěže, nastavili jste svůj mozek na směr pozitivní prožitku, před vámi je večer. Ani nepřemýšlejte o tom, že se zavrtáte pasivně do postele! Najděte si na webu program kina, vyberte si, na jaký žánr máte zrovna chuť a vyražte do kina. Co na tom, že jste sama. Prožitky z filmu se stejně odehrávají bezprostředně uvnitř vás a vy nejlépe a nejintenzivněji cítíte to, co se odehrává na plátně.

Návštěva kina Návštěva kina | zdroj: ThinkStock

Využijte posledních letních týdnů, vezměte pod paži svou oblíbenou knížku (je jedno, jestli nebude vrcholným intelektuálním kouskem) a jděte na své oblíbené klidné místo. A pokud takové nemáte, o to lépe. Není nikdy pozdě právě takovou soukromou oázu klidu najít.

Čtení knihy Čtení knihy | zdroj: ThinkStock  

Odpíráte si sladké? Blbost! Teda pokud se jím nenacpáváte dennodenně. Cukry vám dodají energii a není nad posezení u dobré kávičky a dortíku. Vezměte si na podporu sladkého hřešení dobrou kamarádku. Ta má téměř občanskou povinnost vás v občasném mlsání podpořit. A navíc budete mít o důvod víc, proč si jít zase zaběhat!

Moučník Moučník | zdroj: ThinkStock    

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma