Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Jaro Slávik oslaví krásu Češek: Bude to zajímavé rande

Jaro Slávik oslaví krásu Češek: Bude to zajímavé rande
zdroj: tisková zpráva

Letošní slavnostní finálový večer České Miss se nezadržitelně blíží. I letos se bude na co dívat. Kromě krásných čtrnácti finalistek se diváci budou moci těšit na známé tváře, například herečku Elišku Balzerovou nebo slavnou italskou herečku Claudii Cardinale. Důležitou úlohu budou mít průvodci celého večera, moderátorská dvojice Jaro Slávik a Gabriela Partyšová.

K této příležitosti vznikl set fotografií, stylizovaných do 60.let. Oba aktéři tak vzdali hold slavné Claudii Cardinale, která usedne v roli čestné předsedkyně poroty.

Charismatický Jaro Slávik je znalcem ženské krásy a na hledání talentů má zkrátka talent. Sám k tomu říká: „České dívky vnímáme my Slováci mimořádně pozitivně a těší se u nás velké popularitě. Moderování České Miss beru jako výzvu, ale také jako zajímavé rande s nejkrásnějšími dívkami  s vyloučením soukromí a přizváním veřejnosti“.

Čtěte také: Božská Claudia Cardinale zasedne v porotě České Miss

Srdce českých fanoušků si Jaro získal v okamžiku, kdy se stal jedním z porotců úspěšného televizního pořadu Česko Slovensko má talent. Spolupracuje  s českými a slovenskými umělci jako je Elán, Lucie Bílá, N.O.H.A.. V současnosti je na nových singlech s The Royal Elements a držitele Grammy Shaggy. Jeho společnost zastupuje umělce Atai Omurzakov, Alžběta Kolečkářová, Michal Šeps a další. Spolupodílel se na organizaci historicky prvního koncertu Madonny v Rusku. Objevil také zpěvačku Ruslanu, vítězku Eurovize 2004.

Gabrielou Partyšová k tomu dodává: „Přímý přenos je vždy velká výzva, proto se na realizaci moc těším. Koneckonců i na ten adrenalin, na to, jak mi bude bušit srdce, než s Jarem vyjdeme 31. 3. večer na scénu Hudebního divadla Karlín“.

O tom, která z finalistek získá největší sympatie a tím i titul  Česká Miss 2012 se rozhodne v průběhu slavnostního finálového večera. Ten se bude konat 31. března v Hudebním divadle Karlín a živě jej odvysílá TV Prima Family. Již nyní můžete vyjádřit své sympatie dívkám na webových stránkách www.ceskamiss.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma