Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Skoro jasno

Jaké jsou tři nebezpečné druhy českých mužů?

Jaké jsou tři nebezpečné druhy českých mužů?
zdroj: Profimedia

Čeští muži jsou jistě skvělí na posezení v hospodě a když chcete sledovat hokej, nikdy nezklamou. Jenže všechno má svá „ale“.

Jedním takovým českým „ale“ u našich chlápků je pravděpodobně styl. Já ho dělím na tři kategorie, ale lze určitě udělat i jisté podkategorie. Jmenují se Věčný sporťák, Korálkový vysokoškolák a Znám Hilfiger katalog.

Věčný sporťák je z nich asi nejlepší. Sice ho neuvidíte v ničem jiném než ve staré Adidas mikině, ale vždycky se můžete tvářit, že jdete zrovna ze společného romantického běhání. Je ale trochu nepěkné, že šusťáky nosí i do školy, to by přítelkyně měly zkusit zakázat. Bude to jistě boj, ale nakonec by se jich ( šusťáků, ne přítelkyň) mohl vzdát. Postupně by dívky měly zákazy přesunout i na botasky a zastrčené tričko v džínách.

Na správné adrese

Druhý bod systému je Korálkový vysokoškolák, ten je velmi nebezpečný. Pravděpodobně nejvíce ze všech. Pokud s ním žena chce jít do divadla, měla by se postarat, aby mu na krku dělala místo kančího zubu na kůžičce ze středověkých trhů ozdobu radši kravata. Na co dalšího si dáma dále musí dát pozor, jsou čouhající chlupy na prsou z každé rozevláté košile, kterou tak rád nosí. Pokud možno, přichází na řadu další zákaz. Tento muž ale nemá jistě jenom nevýhody. Určitě umí hrát na kytaru, má skvělého psa a rád jezdí stanovat. Ale bohužel, přes chlupy nejede vlak.

Znám Hilfiger katalog je otřesná kategorie. Tihle kluci nemají doma snad žádné tepláky. A pokud tvrdí, že ano, tak lžou, aby vypadali hustě. Pro ně totiž budou tepláky a jízda autem vrcholem hustoty.  No prostě tepláky nemá, konec debat. Místo nich má ale spoustu upnutých značkových džínů, ve kterých se nemůže skoro pohybovat, takže s nim moc srandy a akčních situací nebude. Pokud ale slečna stojí o někoho na dlouhé posezení s počítačem v Mekáči, pak je jistě na správné adrese.

Jenže nejde jen kritizovat. Musíme nastínit, jak bychom my, stylové Češky, ráda viděly naše muže oblečené. Stačí milí pánové, když si na google obrázcích najdete třeba jméno David Backham. Odmyslíte si všechny upocené fotky z fotbalového hřiště… A to je ono! Prostě se oblečte jako elegantní zewl a bude po vás každá žena šílet. Je to ověřené.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,150 23,330
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma