Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Jak naplánovat dokonalou svatbu a nezbláznit se

Jak naplánovat dokonalou svatbu a nezbláznit se
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční sdělení:Vaše polovička se konečně vyslovila a vy jste odpověděla Ano? Od té chvíle už uplynulo hodně vody a začínáte přemýšlet, jak svatbu připravit a neobětovat celý váš domácí rozpočet, nevyčerpat všechny síly a nadto se nezbláznit? Nebojte se, víme, jak na to!

Svatba má být jedním z nejkrásnějších dnů ve vašem životě a odmalička sníte o tom, že budete tou nejkrásnější nevěstou. Jak se nevzdat svých snů a užít si velký den naplno?

Ideální místo svatby

Ještě před časem měli snoubenci omezený výběr pro místo svatby, dnes už si kromě kostela nebo úřadu můžete vybrat park, zahradu nebo zámek. Pokud je libo, oddají vás třeba na pláži nebo v kasinu. Nápadům se meze nekladou a je jen na vás, zda budete chtít svůj den strávit se všemi blízkými, krupiéry anebo jen se svou polovičkou při západu slunce a šplouchání vln.

Svatební hostina

Ač se to nemusí na první pohled zdát, svatební hostina dokáže vykouzlit úsměv na tváři svatebčanů, anebo je taky pěkně potrápit. Pokud plánujete svatbu na letní měsíce, pamatujte, že je ideální volit kompromis mezi tradičními pokrmy a odlehčenými variacemi oblíbených jídel. Nechcete přeci svatebčany vašim výběrem menu zarazit na dvě hodiny do židlí! Dopředu se nezapomeňte informovat o úrovni vámi vybrané kuchyně, stejně jako o tom, jestli někteří z vašich hostů nejsou vegetariáni nebo některá jídla nejedí. Pro ty případy je slušnost připravit vhodnou alternativu.

Nejkrásnější líčení

Věčné dilema: zvládnu se nalíčit sama, anebo je lepší svěřit se do rukou odborníka? Pokud si při líčení nejste jistá v kramflecích a tápete, jaké líčení vám sluší a je vhodné pro tento slavnostní okamžik, není nic jednoduššího, než si vybrat odborníka. Pamatujte, že krásná žena je ta, která se krásná cítí. Není třeba se nutit do spolupráce s vizážisty, na druhou stranu jsou to právě oni, kteří vědí, co vašemu typu tváře sluší.

Svatební šaty zdroj: tisková zpráva

Svatební šaty

Snít o princi na bílém koni netřeba, vždyť už jste toho svého našla! Sehnat ideální šaty je úkol snad daleko náročnější. Ať už toužíte po tom být dokonalá princezna v korzetových šatech nebo dáváte přednost jednodušším liniím, zasloužíte si najít ty jediné a pravé. I s jejich výběrem vám dokáže pomoci specialista a ani za něj nemusíte utratit majlant! Právě naopak, sežene vám šaty nebo doplňky za symbolické ceny a spolupráce s ním se nakonec ještě zdaleka vyplatí.

Závoj a sen zdroj: tisková zpráva

A co zábava?

Taky je vaší největší noční můrou to, že se svatebčané nebudou na vašem večírku bavit? V tom případě nenechávejte nic na poslední chvíli a promyslete zábavu předem. Raději než z otřepaných svatebních her typu poznávání novomanžela podle pozadí nebo tance okolo kácejících se stoliček zvolte program, který vaše hosty rozveselí o něco nenásilnějším způsobem. Což takhle vtipný novomanželský tanec anebo cimbálová kapela?

Svatební stan zdroj: tisková zpráva

Stále tápete a rádi byste pořídili svatební kytici, obřad nebo líčení co nejlevněji? Na serveru mydeals.cz právě probíhá svatební týden, a tak si můžete pořídit i ten nejdokonalejší účes anebo třeba svatební fotografie s exkluzivními slevami. Ušetříte tak v rozpočtu minimálně na vaši vysněnou svatební cestu!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma