Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

George Clooney: Jeho ženy a kuriózní důvody rozchodu

George Clooney: Jeho ženy a kuriózní důvody rozchodu
George Clooney | zdroj: Getty Images

Shrnout všechny ženy, které byly v minulosti po boku herce George Clooneyho (52), není vůbec jednoduché. Nejznámější starý mládenec totiž nezbývá nic dlužen své pověsti playboye a milenky střídá jako na běžícím pásu. Představíme vám alespoň ty "významnější" ze slavného seznamu Georgových "EX".

Herečka Kelly Preston (1987 - 1989)

Proslulé prasátko Max, které bylo po dlouhá léta součástí šarmantního herce, si pořídil právě ve vztahu s hereckou kolegyní Kelly Preston. Zlé jazyky tvrdí, že ta se v podobném duchu i zachovala, když Georga opustila kvůli Charliemu Sheenovi.

Herečka Talia Balsam (1989 - 1993)

Jediná partnerka, která ho dostala před oltář. Prý velká chyba. 

Herečka Kimberly Russell (1995)

Zdá se, že George má slabost na herečky. Konkrétně Kimberly dal sbohem prostřednictvím dopisu. Proč? Cítil se být příliš svázán a omezován.

Modelka Karen Duffy (1995 - 1996)

Karen zřejmě nepatří mezi milovnice prasat, protože na margo soužití se známým sexidolem s odstupem času prohlásila: "Nemohla jsem se setkávat s mužem, který chová prase. Je to nechutné."

Číšnice a studentka Celine Balitran (1996 - 1999)

Prase Max sehrálo důležitou roli i v tomto vztahu. Alespoň co se důvodu rozchodu týká. Stejně Celine se s jeho existencí nedokázala smířit a herce po třech letech raději opustila. Podobně jako její "kolegyně" Karen, neodpustila si štiplavou poznámku: "Spát v jedné místnosti s prasetem není normální. George není normální."

Modelka Lisa Snowdon (2000 - 2005)

Zatímco někteří jedinci tvrdí, že Lisa byla pro Georga až příliš nezávislá a soběstačná, jiní za rozchodem vidí zcela odlišné důvody. Krásnou manekýnku zkrátka prošla trpělivost a nemínila už víc čekat na herce manželský příslib.

Číšnice Sarah Larson (2008)

S Lisou si mohou klidně podat ruce. Sarah dostala kopačky, protože se chtěla urputně vydávat. Vzhledem k Georgeovou náturu to ale nebylo nejšťastnější přání.

Modelka Elisabetta Canalis (2009 - 2011)

Brunetka žila v přesvědčení, že právě ona bude stát po boku Clooneyho ve svatebních šatech. Se svou sci-fi vizí se neváhala svěřit médiím, za což ji neoblomný seladon pustil k vodě stejně rychle jako i předchozí partnerky.

Modelka, herečka a sportovkyně Stacy Keibler (2011 - 2013)

Zatím poslední, a podle mnoha lidí z Georgovo okolí i nejmilejší, byla sexy Stacy. Toužila však po dětech a rodinném životě v pěkném domku na okraji města, což ji také velmi nekompromisně zařadilo do kategorie "EX".

Která bude další?

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma