Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Dvě hvězdy, jeden outfit. Které to sluší víc?

Dvě hvězdy, jeden outfit. Které to sluší víc?
Michelle Pfeiffer, Cameron Diaz | zdroj: www.dailymotion.com

Je to tak trochu módní faux pas. Některé celebrity vyrazí na prestižní akce oblečené stejně jako jejich kolegyně. Komu to sluší a kdo šlápl vedle?

Něžná holčička Christina Ricci

Poznáváte Wednesday ze slavné Adamsovy rodiny? Ve vzorovaných šatech vyrazila na módní přehlídku do New Yorku a vypadala křehce a žensky zároveň.

"Nepovedená" Olivia Munn 

Těžko uvěřit, že pod nezáživným střihem se schovává postava modelky. Šaty ji zbytečně rozšiřují a klidně si mohla dovolit ukázat více z dekoltu.

Trefa do černého! Alessandra Ambrosio

Brazilská modelka má uhrančivý pohled, kterému podlehne každý muž. A pokud nezaberou oči, tyto šaty rozhodně ano. Nebo alespoň to, co z nich kouká. V každém případě je v nich neodolatelně přitažlivá.

Natěsno! Padma Lakshmi

Indické krásce, která se živí modelingem, sluší snad všechno, ale v těchto šatech působí poněkud stísněně. Jakoby se ani nevěděla nadechnout.

Jako v pytli! Alice Englert

Mladá herečka by měla zvolit lépe padnoucí šaty. V těchto, které připomínají zástěru, a s účesem "moudré vědmy", se tak trochu ztrácí její mládí a půvab.

Nevinnost sama! Kirsten Dunst

Šaty jsou sice trochu nevýrazné, ale křehké Kirsten sluší. Působí v nich a přirozeně.

Dračice Michelle Pfeiffer

Vyrazit na akcii ve vypasovaných šatech bez rukávů pro slavnou herečku není vůbec žádný problém. Netrápí ji žádné tukové polštářky, vrásky na krku ani povislá kůže na rukou. A ve vínových šatech je zkrátka sexy.

Nudná Cameron Diaz

Zvolila stejný střih šatů jako Michelle Pfeiffer, ale jinou barvu. Jenže se nerozhodla správně. Ve svém věku má sice postavu z posilovny jako dvacetiletá, ale v černé vypadá jako úřednice bez saka.

Zdroje:
www.dailymotion.com

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma