Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Dívají se muži ženám opravdu do očí?

Dívají se muži ženám opravdu do očí?
zdroj: Profimedia

Bůh udělil ženám oči, aby viděly, že mužské oči směřují o třicet centimetrů níže. Pánové, opravdu si myslíte, že jsme slepé?

Nechci se tu vymlouvat na to, že jste sprosťáci, co se holkám dívají jen do výstřihů, na zadek a na nohy. Vždyť my ty sukně a výstřihy nosíme kvůli vám, to je pravda. Ale pokud na vás zrovna mluvíme…

Každému z vás se jistě několikrát stalo, že mu dívka řekla „Dívej se mi do očí!“. Z vlastních zkušeností vím, že odpovídáte „Vždyť se dívám“. Ale opravdu se nedíváte. Rozdělila bych vás přibližně do čtyř typů.

1. Typ – Drzoun

Drzoun je jasný případ toho z vás, který se naprosto bez zábran dívá holkám do výstřihu, přestože na něho mluví nebo se alespoň dívá. A je mu to úplně jedno. Když si dívka výstřih vytáhne, aby tam neviděl, klidně jí ho zase stáhne do původního stavu.

2. Typ – Těkal

Tento typ je jeden z nejrozšířenějších. Mluvíme a on se dívá do očí. Lépe řečeno – snaží se. Ač si myslí, že to nevíme, každou vteřinu na několik desetin sekundy sjede pohledem na dekolt. A tito muži slyší „Dívej se mi do očí!“ nejčastěji. Dávejte si na to pozor, je to opravdu hloupé.

Výstřih
Výstřih. ZDROJ: StudentPoint.cz

3. Typ – Opatrný

Myslíme si, že je konečně slušný, ale když se nedíváme, dívá se on. A pečlivě. Přitom si však dává bedlivý pozor, aby nebyl nachytán. Většinou se mu to podaří, někdy ne. Potom může být považován za Drzouna.

4. Typ – Nevšímavý

Ať máme jakýkoliv výstřih, dívá se jen do očí a pozorně poslouchá. Procento těchto tvorů je minimální, dalo by se říct - na vymření. Povídáme si s nimi rády, ale co si budeme povídat, je to divné. Každá žena pozná, jestli se podívat chce, u tohoto je však jasné, že ne. Buď je to gay, anebo je z jiné planety. Pokud ho ale nechceme zrovna balit, máme ho rády!

Co vy kluci? Jste „horňáci“ nebo „dolňáci“? Dáváte si pozor? Povězte nám to na facebooku!

Více naleznete na StudentPoint.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma