Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Deset pražských klubů ve stejný čas pod jednou střechou!

Deset pražských klubů ve stejný čas pod jednou střechou!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

SaSaZu, Retro Music Hall, Mazanej Králíček, Óčko Music Club, Fragola Project, PosteL, K.U.Bar, Silwer, La Mafia a Havana Club... Zveme vás na první dějství multimediálního Club Festu, který představí clubbing tak, jak jej ještě neznáte! Během jednoho večera a na jednom místě okusíte program a atmosféru hned deseti pražských klubů.

Zároveň se dostane návštěvníkům Club Festu jedinečné příležitosti porovnat a zhodnotit kvality zmíněných klubů ve vzájemném kontestu o několika kategoriích.

Klubovou zábavu obohatí mimořádná vizuální show v podobě Video Mapping Stage 3D, kterou speciálně na tuto akci připravil kreativní tým patnera QUIX.

Nejoblíbenější DJ, nejlepší tanečnice, nejsympatičtější barman

Zárukou kvalitního programu a produkce budou extrémní výkony představitelů hlavních rolí – DJs, barmanů a tanečnic - kteří budou, zastupujíce svoji domácí scénu, usilovat o vaši přízeň. Na konci akce proběhne vyhlášení těch NEJ ve čtyřech klubových disciplínách - nejoblíbenější DJ, nejlepší tanečnice, nejsympatičtější barman a v hlavní soutěži rozhodne nejvyšší tržba.

Hudební éter naplní deset rezidentních DJs – Shorty, MarcoS, Rockstar feat Oliver beatman, Faith, Carlos feat George trumpetman, Dzonan, Adnene, John Culter, Martin Frank a Raffael de la Rue. Každý z nich bude mít vždy 30 minut na to, aby upoutal vaši pozornost a dostal klubový kotel do varu.

Významnou oporou jim bude i nespočet sexy tanečnic. Strádat rozhodně nebudou ani vaše chuťové buňky! Skvělé drinky dostanete hned na deseti stanovištích a to z rukou barmanské elity jednotlivých klubů.

Club Fest připravil světelnou a laserovou show pro fajnšmekry

To ale zdaleka není vše. Světelné show, vychytané animace a videoprojekce, které v synchronizaci s hudebním programem umocňují celkový prožitek clubberů, už jsou v dnešní době nedílnou součástí standardní produkce.

Club Fest si pro vás ale připravil speciální scénu, která jako vrchol projekčních technologií současnosti předčí očekávání i těch nejvěrnějších klubových fajnšmekrů. Svou českou premiéru bude mít na akci Video Mapping Stage 3D o projekčních rozměrech 64m2 doplněná o luxusní lasershow (ukázka projekce www.fordigital.eu/cs/aktuality/outdoor-digital-singage/296-projektor-jako-hlavni-svtelna-show-na-hudebni-party) . Technologie je podobná té, která byla použitá letos 9. října při vizuální projekci na Staroměstké radnici ku příležitosti 600. výročí zprovoznění pražského Orloje.

To vše a mnohem víc zažijete na Club Festu v pátek 3.12.10 od 20:00 v Křižíkově pavilonu E / Výstaviště Incheba, Praha 7

facebook.clubfest

Předprodej v síti Ticketpro, na Ticketportal a v jednotlivých zúčastněných klubech.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma