Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 2°C Slabý déšť

Dcera Michaela Jacksona: Ve škole mě šikanují

Dcera Michaela Jacksona: Ve škole mě šikanují
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Čtrnáctiletá dcera Michaela Jacksona se stala obětí šikany, když začala chodit do školy s ostatními.

Paris Jackson, jediná dcera zesnulé legendy Michaela Jacksona, byla zvyklá vzdělávat se jen doma spolu se svými bratry - Prince Michael (15) a Prince Michael II (10), známý jako Blanket. To se ale po smrti zpěváka v roce 2009 změnilo a Paris musela začít chodit do školy jako všichni ostatní.

Nicméně Paris, která se snaží prorazit jako herečka, přiznává, že to ze začátku ve škole s ostatními rozhodně nebylo lehké. Ostatní se na ní prý zaměřili a šikanovali jí, ale Paris se tím nenechala zlomit.

Bojí se nových přátel

„Lidé se snaží, ale ne vždycky to funguje. Ve škole na mě někteří lidé vyvíjeli kyber-šikanu. Snažili se mě dostat slovy, ale to fakt nezabralo.“

Paris se také přiznala, že se bojí dělat si nové přátele, protože si není jistá, jestli se s ní baví kvůli ní nebo kvůli tomu, že je slavná. „Když cítím, že je někdo falešný, prostě si ho držím dál od těla.“

Podívejte se na přípravu filmu Lundon's Bridge and the Three Keys, ve kterém by Paris měla hrát:



Paris se také rozpovídala o jejím slavném otci, který zemřel na předávkování lékem propofol v červnu 2009. Paris se zmínila o tom, že zpěvák vždycky chtěl, aby si jeho děti užívali dětství jak jen mohou. On sám totiž žádné neměl díky tomu, že se stal zpěvákem už v tak mladém věku.

„Řekl nám, že když byl malý, neměl vlastně žádné dětství. Zatímco si ostatní děti hráli venku, on byl zavřený ve studiu a zpíval. Chtěl, abychom si dětství naplno užili.“ Paris a její bratry teď vychovává matka Michaela Jacksona Katherine Jackson.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma